• یکشنبه / ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403121208008
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

آش رشته غلیظ با پیازداغ پر روغن، دشمن سلامتی در افطار

آش رشته غلیظ با پیازداغ پر روغن، دشمن سلامتی در افطار

ایسنا/سیستان و بلوچستان کارشناسان تغذیه تاکید می‌کنند که آش رشته غلیظ همراه پیازداغ که حاوی روغن زیاد است، برای افطار مناسب نیست و می‌تواند باعث سنگینی معده و سوء هاضمه شود، غذاهای سبک و آبکی جایگزین بهتری هستند.

منیر افتخاری نیا رییس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفت وگو با ایسنا، گفت: توصیه می‌شود روزه داران افطار را با آب، خرما، کشمش، عسل و به طور کلی با یک قند طبیعی آغاز کنند، خوردن چای کمرنگ ، شیر گرم ، فرنی و یــا شیر برنج مناسب است و هیچگاه افطار را با آب سرد، غذاهای سرد و نوشابه گاز دار آغاز نکنید.

وی افزود: در هنگام افطار مصرف غذاهای سبک و مختصر شامل گروه های غذایی شیر و لبنیات (مانند شیر و ماست و پنیر)، میوه‌ها، سبزیها و نان و غلات (مانند برنج و نان)  یکی از عادات خوب غذایی در این ایام است.

افتخاری نیا گفت: استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ، آش، حلیم بــدون روغن (حلیم منبع خوبی از مواد نشاسته ای، فیبر، پتاسیم و منیزیم است) و همچنین مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح فرد روزه دار می شود.

وی عنوان کرد: سبزی ها با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تامین ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن، از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می کنند.

وی پایان گفت: توصیه می شود برای تامین آب مورد نیاز پس از صرف افطار و تا قبل از خواب به تدریج انواع میوه، چای کمرنگ و سایر مایعات به ویژه آب برای جبران کم آبی بدن نوشیده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha