• شنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۹:۲۳
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1403121107803
  • خبرنگار : 50552

اخبار کوتاه انتظامی استان قزوین

اخبار کوتاه انتظامی استان قزوین

ایسنا/قزوین مأموران پلیس در استان قزوین موفق به اجرای طرح آرامش و جمع‌آوری ۲۱ معتاد متجاهر، پلمب کارگاه تولید مواد شوینده غیرمجاز و کشف ۱۰ کیلو پیش‌ساز مواد محترقه شدند. 

بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین، سرهنگ مهرداد درخشان‌مهر، جانشین فرمانده انتظامی شهرستان البرز اظهار کرد: در راستای اجرای طرح امنیت محله‌محور و پاکسازی نقاط آلوده، مأموران انتظامی فرماندهی شهرستان البرز ضمن هماهنگی با مرجع قضائی، جمع‌آوری معتادان متجاهر را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: در این طرح ۴۸ ساعته مأموران با پاکسازی نقاط آلوده و پاتوق‌های مصرف مواد مخدر موفق شدند ۲۱ معتاد متجاهر را جمع‌آوری کرده و جهت انجام اقدامات درمانی به مراکز ترک اعتیاد معرفی کنند.

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان البرز گفت: یکی از اولویت‌های اصلی و مأموریتی پلیس، مبارزه با توزیع‌کنندگان مواد مخدر و جمع‌آوری معتادان متجاهر است که در این خصوص از شهروندان می‌خواهیم اخبار و اطلاعات پیرامون این موارد را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.

پلمب کارگاه تولید مواد شوینده غیرمجاز

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان البرز اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر تولید مواد شوینده غیرمجاز در یک کارگاه در شهرستان البرز بررسی موضوع بصورت ویژه در دستور کار مأموران امنیت عمومی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پس از بررسی‌های میدانی و اطمینان از صحت خبر، با هماهنگی مقام قضائی به کارگاه مورد نظر اعزام شده و در بازرسی از آن سه هزار و ۵۰۰ کیلوگرم مواد شوینده غیرمجاز از نوع تاید به ارزش شش میلیارد ریال کشف کردند.

درخشان‌مهر با بیان اینکه در این خصوص سه نفر دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند، اضافه کرد: برابر دستور مقام قضائی کارگاه مذکور پلمب شد.

کشف ۱۰ کیلو پیش‌ساز مواد محترقه

سرهنگ بیژن خدایی، فرمانده انتظامی شهرستان قزوین اظهار کرد: مأموران یگان امداد شهرستان قزوین حین  گشت‌زنی در مسیر باراجین، به یک دستگاه خودروی سواری مشکوک شده و جهت بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مأموران پس از توقف خودرو و در بازرسی از آن، ۱۰ کیلوگرم مواد محترقه خطرناک از نوع اکلیل سرنج کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان قزوین با اشاره به اینکه در این خصوص سه نفر دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند، اظهار کرد: از شهروندان انتظار می‌رود هرگونه اطلاعات در مورد ساخت، نگهداری و فروش انواع مواد محترقه را بلافاصله از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۴:۵۰

گرفتن معتادان و فرستادن به کمپ اجباری چه فایده ی دارد کاش جای این روش ها ورود مواد و فروشنده های اصلی مواد جمع اوری میکردن و برای معتادان یه فکر اساسی می کردن

avatar
دیروز ۱۶:۳۴

اگراین مجرمان سابقه دارمطابق قانون قرآن دستشان قطع گرددبی شک مثل کشورعربستان پولی که کف خیابان باشدکسی نگاه نمی کندودرنتیجه این همه وقت پلیس وقوه قضاوهزینه های دیگرکه چه بساعزیزان نیروی انتظامی هنگام تعقیب وگریزتوسط اشرارموردضرب وجرح قرارمیگیرند

avatar
دیروز ۱۸:۰۷

به امید اجرای قانون و توجه دولت مردان به امید آن روزی که دولت هزینه‌های آموزشی را جهت رفع مشکلات اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی برای بهتر زندگی کردن عموم مردم به پردازد.