• شنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1403121107155
  • منبع : نمایندگی اردبیل

دادستان مرکز استان اردبیل:

با متظاهران به روزه‌خواری برخورد می‌شود

با متظاهران به روزه‌خواری برخورد می‌شود

ایسنا/اردبیل دادستان مرکز استان اردبیل از تعیین شعب ویژه رسیدگی به روزه خواری در ملاء‌عام خبر داد و افزود: با تظاهر به روزه‌خواری در ماه مبارک رمضان برخورد می‌شود.

جلال آفاقی ۱۱ اسفند در جمع تعدادی از خبرنگاران با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و تاکید بر حفظ حرمت این ماه، اظهار کرد:  شعب ویژه در دادسراهای سطح استان جهت رسیدگی به جرم روزه خواری در ملاء عام تعیین شده است.

وی افزود: روزه ‌خواری در ملاء‌عام هرچند با دلایل موجه و معذوریت شرعی از بابت روزه نگرفتن باشد، جرم مشهود است و برخورد خواهد شد.

آفاقی ادامه داد: در صورت تخلف در صنوف  مرتبط با عرضه مواد غذایی و عدم رعایت شان و حرمت ماه مبارک رمضان، مغازه‌های متخلف نیز پلمب خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha