دکتر یونس احمدی امروز ۱۰ اسفند اظهار کرد: در این طرح، نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها، کارگاههای فرآوری و بستهبندی فرآوردههای خام دامی، خودروهای ویژه حمل فرآورده خام دامی، رستورانها، هتلها، چلوکبابیها و سایر اماکن استان که از فرآوردههای خام دامی برای طبخ غذا استفاده میشود، با هدف ارتقای بهداشت و سلامت عمومی به اجرا درخواهد آمد.
وی با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در نوروز و ماه رمضان، افزود: این طرح توسط ۲۰ اکیپ بازرسی شامل ۱۲ دکتر دامپزشک و ۴۵ نفر کارشناس دامپزشکی در دو نوبت کاری صبح و عصر در استان اجرا میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان ایلام، او افزود: شهروندان هنگام خرید فرآوردههای خام دامی یا بستهبندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضا، نوع محصول، کد بهداشتی بهرهبرداری دامپزشکی است، توجه کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه ۱۵۱۲ گزارش دهند.
انتهای پیام
نظرات