• جمعه / ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403121006844
  • خبرنگار : 50536

امام جمعه موقت تبریز:

زندگی شهدا مصداق بارز زندگی مومنانه است

زندگی شهدا مصداق بارز زندگی مومنانه است

ایسنا/آذربایجان شرقی امام جمعه موقت تبریز گفت: اگر بخواهیم زندگی مومنانه را برای جوانان معرفی کنیم باید زندگی شهدا را برای آنها تبیین کنیم، چراکه ویژگی‌های مومنان در زندگی شهدا وجود داشته است.

حجت‌الاسلام علی فاضل‌ هیدجی امروز ۱۰ اسفند در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز، یکی از ویژگی مومنان را داشتن قلب‌های سالم عنوان کرد و گفت: آنها ناخالصی را به قلب خود راه نمی‌دهند و در قلب آنها خدا حکومت می‌کند.

وی با بیان اینکه قرآن زندگی مومن را معرفی می‌کند، اظهار کرد: یکی از ویژگی مومنان مسیر روشنی است که برای آنها وجود دارد. ویژگی دیگر، نیرومندی است، مومنان قوی زندگی می‌کنند چون از طرف خدا نیرو می‌گیرند. 

وی خاطرنشان کرد: این هفته تشییع شهدای مقاومت بود نگاه کنید سیدحسن نصرالله چقدر قوی زندگی کرد و تصمیم‌های بزرگی گرفت. مشکلات فوق العاده سنگین، این بزرگوار را اذیت نکرد.

فاضل‌ هیدجی به چهارمین ویژگی مومنان یعنی پویایی اشاره کرد و گفت: آنها مداوم تازه بوده و در حال رشد هستند، فرد مومن، راه هموار را می‌رود و سختی‌ها را آسان به سر می‌برد.

امام جمعه موقت تبریز پنجمین ویژگی را شادمانی برشمرد و افزود: مومن همیشه راضی و شاد است.

وی اظهار کرد: هفتمین ویژگی، محبوبیت است. مومنان را همه دوست دارند آب و خاک و راهی را که در آن قدم برمی‌دارد دوست دارند. نه تنها انسان‌ها بلکه تمام هستی با مومنان هماهنگ هستند.

وی بیان کرد: هشتمین ویژگی مومنان آزادی است، آنها از دیو تکبر، انتقام، نیروهای اهریمنی و ... آزاد هستند و تمام زنجیر و پابند را از خود بازکرده‌اند، رهایی، بزرگترین نعمت است که در سایه زندگی مومنانه به دست می‌آید.

امام جمعه موقت تبریز ویژگی بعدی را بهره‌وری عنوان کرد و گفت: زندگی مومن هیچ هدر رفتی ندارد.

وی ادامه داد: ویژگی بعدی مومن، خودسازی است، چراکه مومنان تمام مشکلات و دردسرهای خود را خودش برطرف می‌کند. شکوفایی عقل و خرد ویژگی دیگری است که باید بگوییم در قلب‌های سالم عقل سالم رشد پیدا می‌کند.

امام جمعه موقت تبریز ویژگی دیگر مومنان را الهام پذیری برشمرد و گفت: در زندگی ایمانی هیچ کسی تنها نیست و همیشه فرشتگان به آنها آرامش می‌دهند. 

وی ادامه داد: جاودانگی از دیگر خصلت‌های مومنان است که مومن به خودکشی فکر نکرده و از شکست‌ها نمی‌ترسد، آنها سرمایه‌های خود را جدی گرفته و حق الناس را زیر پا نمی‌گذارند.

وی یادآور شد: روز احسان و نیکوکاری نزدیک است به مومنان سفارش می‌کنم بیش از گذشته در این راستا با مسئولین امر همراهی کنند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha