• جمعه / ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1403121006774
  • خبرنگار : 30057

با پیشنهاد ایران

نقشه زون‌بندی خطر زمین‌لغزش کشورهای عضو اکو تهیه می‌شود

نقشه زون‌بندی خطر زمین‌لغزش کشورهای عضو اکو تهیه می‌شود

دبیرخانه اکو در سی‌وپنجمین اجلاس شورای برنامه‌ریزی منطقه‌ای (35th RPC) موافقت کرد تا تسهیلات لازم را برای تهیه نقشه زون‌بندی خطر زمین‌لغزش کشورهای عضو اکو فراهم کند.

به گزارش ایسنا، سی و پنجمین اجلاس شورای برنامه‌ریزی منطقه‌ای (35th RPC) سازمان همکاری اقتصادی (اکو) در محل دبیرخانه این سازمان در تهران برگزار شد. سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی ایران به عنوان فوکال پوینت بخش کاهش خطر بلایای کشور با حضور هانیه بخشایی، مدیر اداره‌ بین‌الملل و دکتر رضا شهبازی مدیرکل دفتر بررسی مخاطرات زمین‌شناسی، مهندسی و زیست‌محیطی این سازمان در این نشست حضور یافت‌.

به دنبال برگزاری این نشست، پروژه پیشنهادی این سازمان به نام تهیه نقشه زون‌بندی خطر زمین‌لغزش کشورهای عضو اکو (LHZ) که در سال ۲۰۲۲ در نشست اعتبارسنجی کشورهای عضو اکو تایید شده و به تصویب رسیده بود، مورد حمایت کشورهای عضو قرار گرفت و مقرر شد دبیرخانه اکو تسهیلات لازم به منظور اجرایی شدن آن را فراهم کند.

به نقل از روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، سی و پنجمین نشست شورای برنامه‌ریزی منطقه‌ای (RPC) سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) با حضور هیات‌های عالی‌رتبه از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های ذیربط کشورهای عضو اکو در تهران از ۶ اسفند به مدت چهار روز در تهران آغاز به کار کرد. این شورا به عنوان نهاد تصمیم‌گیری کلیدی سازمان، برنامه‌ریزی فعالیت‌های اکو برای سال ۲۰۲۵ را مورد بحث و تصویب قرار خواهد داد.

این شورا به عنوان نهاد تصمیم‌گیری کلیدی سازمان، برنامه کاری سالانه ECO را مورد بحث و تصویب قرار خواهد داد و در ماه‌های اخیر فعالیت‌های اکو برای ارتقای همکاری بین کشورها در زمینه‌های مختلف افزایش چشمگیری داشته است.

سازمان همکاری اقتصادی اکو یک سازمان بین دولتی منطقه‌ای برای توسعه است که در سال ۱۹۶۴ توسط ایران، پاکستان و ترکیه با هدف ارتقای همکاری‌های اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای عضو تأسیس شد. از سال ۱۹۹۲ تعداد اعضای آن با پذیرش هفت کشور جدید(افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان) به ۱۰ کشور افزایش یافته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha