• جمعه / ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1403121006692
  • خبرنگار : 71429

سخنگوی قوه قضاییه:

اصلاح قانون چک در حال بررسی است/ آسیب‌شناسی جدید قانون مبارزه با مواد مخدر

اصلاح قانون چک در حال بررسی است/  آسیب‌شناسی جدید قانون مبارزه با مواد مخدر

سخنگوی قوه قضاییه از انجام آسیب‌شناسی جدید در خصوص چرایی ناموفق‌بودن قانون مبارزه با مواد مخدر خبر داد.

اصغر جهانگیر در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر گفت: ما باید یک آسیب‌شناسی جدید را در خصوص قانون مبارزه با مواد مخدر انجام دهیم. دو معاونت‌ حقوقی و اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه و  ستاد مبارزه با مواد مخدر به صورت مشترک این کار را انجام می‌دهند. 

وی افزود: باید آسیب‌هایی که در حوزه قانون مبارزه با مواد مخدر بوده است را بررسی کنیم. باید بررسی کنیم که چرا قانون مبارزه با مواد مخدر نتوانسته موفق باشد؟ اگر قانون موفق بوده ، آیا فرآیندهای اجرای قانون، ناموفق بوده است؟ یا خود قانون باعث عدم موفقیت ما در بحث مبارزه با مواد مخدر شده است. یا بخش‌های انتظامی و امنیتی و قضایی نتوانستند به وظایف خود عمل کنند؟  باید این مسایل را مشخص کنیم تا سهم هر بخش نسبت به عدم موفقیت این قانون روشن شود.

اصلاح قانون چک در حال بررسی است

سخنگوی قوه قضاییه همچنین درباره اصلاح قانون چک نیز گفت: اصلاح این قانون هم در معاونت حقوقی قوه قضاییه در حال بررسی است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۳:۴۸

قوانین چک فقط به سود افراد کلاه بردار و فرصت طلب خوبه که افراد نا آگاه را روانه زندان کنند به نظر کلیه قوانیین جزائی چک بای ساقط شوند تا دست سوداگران وکلاهبرداران بسته شود