• پنجشنبه / ۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403120906126
  • خبرنگار : 50177

مدیرکل صمت استان خبر داد

تشکیل ۵ خوشه صنعتی در لرستان

تشکیل ۵ خوشه صنعتی در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل صمت لرستان از تشکیل پنج خوشه صنعتی در استان خبر داد.

بهمن جعفری در حاشیه چهارمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی لرستان، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با همت شرکت‌شهرک‌های صنعتی و اتاق بازرگانی لرستان این نمایشگاه برپا شده است.

وی با بیان در این نمایشگاه محصولات ۷۰ واحد صنعتی و تولیدی که دارای استاندارد جهانی است و قابلیت صادرات به کشورهای هدف را دارد به نمایش گذاشته شده است، گفت: تلاش کردیم از این طریق در قالب نمایشگاه بتوانیم ظرفیت‌های صنعتی لرستان را معرفی کنیم.

مدیرکل صمت لرستان گفت: با توجه به حضور دو هیئت خارجی تاجیکستان و عراق در نمایشگاه مذکور می‌توان زمینه معرفی توانمندی‌های لرستان و احصای نیازهای این کشورها فراهم کرد تا منجر به تبادل کالاهایی شود که هم به رونق تولید در لرستان بینجامد و هم تامین نیازهای این کشورها رخ دهد.

جعفری بیان کرد: در لرستان نیز می‌توان متقابلا از ظرفیت این کشورها برای توسعه صادرات بهره برد.

وی گفت: در این نمایشگاه مطالبات و نیازهای صنایع و تولیدات همگن پیگیری می‌شود و امکان تامین سفارش‌های خارجی در تیراژ بالا فراهم خواهد شد.

مدیرکل صمت لرستان در خصوص خوشه‌های صنعتی لرستان، بیان کرد: در استان تاکنون پنج خوشه صنعتی با اهداف مدنظر شکل گرفته شده که شامل خوشه‌های سنگ، پلاستیک، عسل، گلیم و فرش دستباف و ماهی شکل گرفته شده است.

جعفری تصریح کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه تقویت وتوسعه توانمندی‌های صادرات لرستان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha