• چهارشنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۵
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1403120805723
  • منبع : سازمان حفاظت محیط زیست

طی ۵ سال اخیر ۴۰ درصد به مناطق غبارخیز کشور افزوده شده است

طی ۵ سال اخیر ۴۰ درصد به مناطق غبارخیز کشور افزوده شده است

دبیر ستاد ملی سیاستگذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار گفت: طی پنج سال اخیر ۴۰ درصد به مناطق بحرانی و غبارخیز کشور افزوده شده است که یکی از این مناطق تالاب فصلی جازموریان است.

به گزارش ایسنا محمد علی طهماسبی بیرگانی در حاشیه همایش تالاب جازموریان گفت: تالاب فصلی جازموریان به دلیل خشکسالی از بین رفتن پوشش گیاهی، افت سطح آب زیرزمینی، وجود چاه‌های غیرمجاز متعدد، عدم کنترل برداشت آب از چاه‌های مجاز، کاشت گیاهان آب بر در جنوب استان کرمان، چرای بی‌رویه و... تبدیل به کانون دایمی گرد و غبار شده است.

دبیر ستاد ملی سیاستگذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار تصریح کرد: در ۱۵ سال گذشته یک میلیون و ۳۲ هزار هکتار به پهنه‌های غبارخیز کشور اضافه شده و از سال ۱۳۹۸ سطح فرسایش بادی در ۳۵ میلیون هکتار از اراضی توسعه پیدا کرده است و ۴۰ درصد به مناطق بحرانی ما افزوده شده است که یکی از این مناطق تالاب فصلی جازموریان است .

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، طهماسبی در پایان گفت: تالاب جازموریان در سال ۷۱۹ هزار تن ذرات زیر ۲۰ میکرون تولید می‌کند و در مجموع سالانه نیم میلیون تن ذره در تالاب جازموریان تولید و جابجا می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha