• چهارشنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403120805509
  • خبرنگار : 50229

برپایی دومین جشنواره ملی نان با ۱۱۵ غرفه در اهواز

برپایی دومین جشنواره ملی نان با ۱۱۵ غرفه در اهواز

ایسنا/خوزستان دومین جشنواره ملی نان خوزستان در سیلوی تاریخی شهید آذرپیکان اهواز گشایش یافت.

این جشنواره با هدف ترویج استفاده از آرد کامل، ارتقای کیفیت نان و معرفی فناوری‌های نوین در حوزه تولید آرد و نان، تا دهم اسفندماه ادامه خواهد داشت.

دومین جشنواره ملی نان استان خوزستان، هفتم اسفندماه ۱۴۰۳ با حضور محمد راضی جلالی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان و مدیران ارشد استانی در سیلوی تاریخی شهید آذرپیکان اهواز افتتاح شد.

به گزارش ایسنا، این جشنواره با مشارکت ۲۰ استان کشور و حضور ۱۱۵ غرفه در بخش‌های مختلف تولید آرد و نان، فرصتی برای معرفی فناوری‌های نوین و ترویج فرهنگ استفاده از نان کامل است.

دومین جشنواره ملی نان خوزستان با هدف فرهنگ‌سازی استفاده از نان کامل، ارتقای کیفیت نان، معرفی و عرضه تکنولوژی‌های به‌روز در حوزه تولید آرد و نان و احیای نان‌های سنتی است. همچنین در این جشنواره، علاوه بر نمایش و عرضه محصولات مرتبط با صنعت نان، دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های پخت نان‌های سنتی اقوام مختلف ایرانی نیز برگزار می‌شود.

این رویداد تا دهم اسفندماه در سیلوی شهید آذرپیکان اهواز ادامه خواهد داشت و پذیرای علاقه‌مندان به صنعت نان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha