• سه‌شنبه / ۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403120704900
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

دستگیری زوج کلاهبردار ۷۰ میلیارد ریالی در مراغه

دستگیری زوج کلاهبردار ۷۰ میلیارد ریالی در مراغه

ایسنا/آذربایجان شرقی فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی از شناسایی و دستگیری زوج کلاهبردار که در قالب پرداخت وام اشتغال‌زایی مبلغ ۷۰ میلیارد ریال از شهروندان در شهرستان مراغه کلاهبرداری کرده بودند، خبر داد.

سردار علی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: در پی وصول شکوائیه از دادسرای عمومی و انقلاب مراغه مبنی بر وقوع کلاهبردارهای میلیاردی از طریق وعده پرداخت وام اشتغال زایی در قالب یکی از موسسه‌ها، بلافاصله موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

 وی افزود: ماموران با بررسی‌های فنی و تخصصی همه جانبه پلیسی  زن و شوهری که با اقدامات متقلبانه و وعده های واهی مبنی بر دریافت وام ۱۰۰ میلیارد تومانی اشتغال زایی، به صورت نقدی و چک از چند نفر اخاذی و متواری شده بودند را شناسایی کردند.

وی ادامه داد: ماموران پلیس آگاهی در ادامه با تحقیقات شبانه روزی محل اختفای متهمان را در یکی از شهرهای شمال کشور شناسایی و با هماهنگی قضایی متهمان را دستگیر کرده و به پلیس آگاهی شهرستان  منتقل کردند.

فرمانده انتظامی استان تصریح کرد: متهمان در بازجویی های تخصصی به ۷۰ میلیارد ریال کلاهبرداری از شکات اعتراف کردند و پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی و با صدور قرار وثیقه روانه زندان  شدند.

کشف کالای قاچاق به ارزش ۶ میلیارد ریال در مرند

فرمانده انتظامی مرند از کشف کالای قاچاق به ارزش ۶ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ علی اسدیان تشریح کرد: در اجرای طرح مقابله با کالای قاچاق، ماموران مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پی کسب خبری مبنی بر دپوی کالای قاچاق در یک قهوه خانه در جاده مرند _ تبریز برای بررسی بیشتر به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی افزود: ماموران در بازرسی از محل، انواع کالای قاچاق شامل انواع شکلات ۵۷۸ عدد ، انواع نوشیدنی ۲۶۳ عدد ، لوازم آرایشی و بهداشتی ۱۵۷۰ عدد، انواع داروهای تقویتی ۱۸۲ عدد به مارک خارجی و ارزش ۶ میلیارد ریال کشف کردند.

وی گفت: در این راستا یک نفر متهم دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha