محسن کریمی امروز هفتم اسفند ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: شورای سیاستگذاری جشنواره شامل اعضای مختلفی از جمله پیشکسوتان رسانه و مسئولان کانونهای بسیج رسانه تشکیل شده است.
رئیس بسیج رسانه چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: هدف اصلی جشنواره، شناسایی استعدادها و تقدیر از آثار فاخر است و تلاش میشود تا با همکاری رسانهها، مسائل استان حل شود. ما بر اتحاد و همدلی تأکید داریم و هدف ایجاد یک جریان رسانهای انقلابی است.
وی گفت: در خصوص داوری آثار، تصمیم بر این شده که داوریها در خود استان انجام شود تا قابلیتهای محلی مورد توجه قرار گیرد. داوران با رزومههای مختلف انتخاب شده و فرآیند داوری به صورت علمی و با نمرهدهی دقیق انجام شده است. در این جلسه، برخی از داوران معرفی شدند که شامل اساتید دانشگاه و خبرنگاران باتجربه بودند.
کریمی در ادامه تصریح کرد: در نهایت، خبر خوشی نیز درباره حضور آثار برتر در جشنوارههای کشوری اعلام شد و اختتامیه جشنواره در زمان مناسب و با کیفیت بهتر برگزار خواهد شد. حاضران نیز دعوت به ارائه نظرات و پیشنهادات خود شدند، برای برگزاری جشنواره رسانه ابوذر با کیفیت مطلوب، همکاری همه افراد ضروری است.
وی در خصوص ملاکهای داوری آثار گفت: ملاکهای داوری شامل مواردی مانند پیام مطلب، اهمیت آن، رعایت قواعد تیتر نویسی و خلاقیت در استفاده از واژهها است. همچنین، تأکید بر این است که تیترها نباید با فعل منفی پایان یابند و باید از کلمات پیچیده پرهیز شود. جدولهایی برای ارزیابی آثار تهیه شده که داوران بر اساس آن به داوری میپردازند.
تاکنون ۲۸۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است
در ادامه مرضیه عالیپور گفت: این جشنواره در ۱۰ قالب مختلف از جمله گزارش خبری، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، تیتر، عکس، اینفوگرافی، موشن گرافی، کلیپ و گزارش ویدئویی، مستند و پادکست برگزار میشود.
وی افزود: محورهای جشنواره شامل جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت، مقابله با آسیبهای اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزههای اقدام، امید و نشاط آفرینی، خانواده، جامعه و فرزندآوری و سبک زندگی ایرانی اسلامی است. هدف اصلی این جشنواره شناسایی استعدادها و تقدیر از آثار فاخر است و تلاش میشود تا با همکاری رسانهها، مسائل استان حل شود.
دبیر هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر چهارمحال و بختیاری در خصوص داوری آثار گفت: داوری آثار در خود استان انجام میشود تا قابلیتهای محلی مورد توجه قرار گیرد. داوران با رزومههای مختلف انتخاب شده و فرآیند داوری به صورت علمی و با نمرهدهی دقیق انجام شده است. به نفرات اول تا سوم در هر بخش جایزه تعلق میگیرد.
وی ادامه داد: تاکنون ۲۸۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است. تمام ایرادات آثار گرفته و به خبرنگاران برای اصلاح برگشت داده شده است. از این تعداد، ۳۰ نفر حائز رتبههای برتر خواهند شد.
عالیپور در پایان خاطرنشان کرد: حضور آثار برتر در جشنوارههای کشوری نیز خبر خوشی است که اعلام میشود و اختتامیه جشنواره در زمان مناسب و با کیفیت بهتر برگزار خواهد شد. حاضران نیز دعوت به ارائه نظرات و پیشنهادات خود شدند تا معایب شناسایی و برطرف شود.
انتهای پیام
نظرات