به گزارش ایسنا، نشست هیات اجرایی کمیته ملی المپیک برگزار شد.
محمد تابع، سرپرست دبیر کلی کمیته ملی المپیک، درباره مصوبات این نشست بیان کرد: رشته مویتای به بازیهای کشورهای اسلامی اضافه شد.
او درباره انتخاب علینژاد به عنوان دبیر کل کمیته ملی المپیک گفت: با توجه به اساسنامه کمیته و آرای اعضای هیات اجرایی، علینژاد به عنوان دبیر کل انتخاب شد. با توجه به پیشنهاد مجدد رییس کمیته و آرای هیات اجرایی این پست به من سپرده شد و جا دارد از زحمات آقای صدر قدردانی کنم و خدمات خوبی انجام دادند و شاهد روند رو به رشد آکادمی بودیم و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.
او درباره افزایش کمکهزینه به ورزشکاران مدالآور المپیک بیان کرد: کمکهزینه ورزشکاران المپیکی مورد بررسی قرار گرفت. این مبلغ ۴۵۰ هزار تومان بود که به پنج میلیون تومان افزایش یافت و الان به ۱۰ میلیون مبلغ خالص دریافتی رسیده است. این برای ورزشکاران مدالآور المپیکی است. این حقوق شامل تمام مدالآوران ادوار گذشته المپیک است.
تابع درباره حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و اینکه کمیته ملی المپیک ابتدا اعلام کرد این بازیها از دستور کار خارج شده است اما وزارت ورزش نظر متفاوتی داشت، تاکید کرد: هر دو نهاد (کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش) ورزش کشور را تشکیل میدهند. با هماهنگی هر دو، جلسات انجام میشود. ما یک پرچم داریم که برای هر دو قسمت مهم است و تلاش میکنیم با اقتدار در هر دو رویداد بحرین و عربستان شرکت کنیم. درباره کسریهای بودجه کمیته برای این دو رویداد موضوعاتی مطرح شد و در تلاشیم تا جای ممکن آن را رفع و همگی در قالب کاروان ایران با آمادگی کامل شرکت کنیم.
او درباره بودجه کمیته المپیک و رویدادهای سال آینده گفت: مبلغ حدود ۱۰۰۰ میلیارد برای بودجه کافی نیست. برآورد این است که مجموع اعزام کادر فنی و ورزشکاران ۱۰۰۰ نفر است و یک مسیر برای آمادهسازی المپیک زمستانی هم داریم و آن هم یک رویداد مهم است. مباحث آمادهسازی و سایر موارد را باید در نظر گرفت که ۱۵۰۰ نفر تخمین زده میشد که در این سه رویداد (بازیهای جوانان بحرین، بازیهای کشورهای اسلامی و المپیک زمستانی) باشند و این هزینه کفاف اعزامها را نخواهد داد.
تابع درباره رشتههای حاضر در بازیهای کشورهای اسلامی گفت: آخرین نشست در آلبانی درباره بازیهای کشورهای اسلامی برگزار شد و رشتههای دوومیدانی، شنا، شمشیربازی، تنیس روی میز، هندبال، بسکتبال سهنفره، کاراته، شترسواری، مویتای، جودو، وزنهبرداری، تکواندو، کشتی آزاد و فرنگی، فوتسال، سوارکاری، جوجیتسو، ژیمناستیک، والیبال و سه رشته دوومیدانی، شنا و وزنهبرداری در بخش معلولان در بازیها هستند. تاریخ برگزاری مسابقات ۱۵ تا ۳۰ آبان ۱۴۰۴ و به فاصله یک هفته از بازیهای جوانان است. البته کلاسبندی معلولان مشخص نیست.
سرپرست کاروان ایران در بازیهای آسیایی زمستانی درباره عملکرد ضعیف کاروان ایران در این دوره از بازیها تاکید کرد: به رشتههای زمستانی باید بیشتر پرداخت و نیازمند امکانات و محل مناسب تمرین هستند. قاعدتا برف و کوهستان برخی از آن امکانات است. ما در این دوره از بازیها در رشتههای برفی که در ایران به آنها پرداخته میشود، شرکت کردیم و از رشتههای زمستانی حمایت کردیم تا برای کسب سهمیه المپیک آماده شوند. شرایط حضور در هاکی روی یخ را نداشتیم و برای حضور در کرلینگ صحبتهای زیادی بود و قرار شد راهاندازی شود تا در دورههای بعدی مقتدرانه شرکت کند.
تابع درباره حضور تیروکمان در بازیهای کشورهای اسلامی گفت: هنوز چیزی برای ما نیامده است. غیر از رشتههای دفترچه، هنوز چیزی مکتوب به دست من نرسیده است. شاید مراوداتی بین فدراسیونهای جهانی باشد و پیگیری کنند. فدراسیونها در حال رایزنیاند و اگر به نتیجه برسند ممکن است اضافه شوند.
انتهای پیام
نظرات