• دوشنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۴
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403120604177
  • خبرنگار : 30205

طرح ویژه پلیس برای برخورد با ۳ تخلف رانندگی در آستانه نوروز و ماه رمضان

طرح ویژه پلیس برای برخورد با ۳ تخلف رانندگی در آستانه نوروز و ماه رمضان

رئیس پلیس ترافیک شهری فراجا، در خصوص طرح ویژه پلیس ترافیک شهری سراسر کشور اعلام کرد: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی تصادفات اخیر و با توجه به افزایش ترددها به دلیل نزدیکی به عید نوروز و خریدهای شب عید، همچنین نزدیکی به ماه مبارک رمضان که موجب مراجعات بیشتر به بازارها و مجتمع‌های تجاری شده، و نیز با در نظر گرفتن شرایط جوی و لغزندگی معابر، ضرورت ایجاد کنترل‌های ویژه جهت ارتقای ایمنی کاربران ترافیکی در معابر شهری احساس شد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ حسین ولی تویسرکانی، در این خصوص گفت: از روز گذشته، طرح برخورد ویژه با تخلفات رانندگی شامل سرعت غیرمجاز، عدم استفاده از کمربند ایمنی و استفاده از تلفن همراه در هنگام رانندگی، به صورت ویژه در سراسر استان‌ها و شهرهای کشور آغاز شد و تا پایان هفته جاری ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به نظر کارشناسان و بررسی‌های انجام شده، خاطرنشان کرد: عمده دلیل وقوع تصادفات، عدم توجه به جلو بوده است که با توجه به لغزندگی معابر، این عامل تشدید شده و احتمال وقوع حوادث رانندگی افزایش یافته است. همچنین عدم استفاده از کمربند ایمنی موجب تشدید جراحات و خسارات وارد به سرنشینان خودروها می‌شود.

رئیس پلیس ترافیک شهری فراجا تاکید کرد: در این راستا، پلیس ترافیک شهری با جدیت بیشتری به کنترل سرعت و برخورد با تخلف استفاده از تلفن همراه خواهد پرداخت تا ایمنی رانندگان و مسافران تأمین شود. این طرح به عنوان یک اقدام پیشگیرانه و با هدف کاهش تصادفات و افزایش ایمنی در ترددهای شهری اجرا می‌شود و انتظار می‌رود تا رانندگان با رعایت قوانین و مقررات رانندگی و پرهیز از عجله وشتاب پلیس را در ایفای وظایف قانونی همراهی نمایند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۶:۱۷

در خیابان بهشتی تهران بین مفتح و سرافراز در بعدازظهرها رانندگان به خط ویژه به صورت گروهی وارد میشوند و با تجاوز به حق دیگر رانندگان منظبت باعث ایجاد ترافیک و مانع عبور اتوبوس ها از سمت مقابل میشوند و هیچ مامور و جریمه ای در کار نیست .