• دوشنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1403120603875
  • خبرنگار : 71658

ملاحظات دندانپزشکی برای جویدن آدامس

ملاحظات دندانپزشکی برای جویدن آدامس

اگر آدامس قند داشته باشد، ممکن است خطر پوسیدگی دندان را افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، باکتری های موجود در دهان شما «سوکرالوز» و سایر کربوهیدرات ها را متابولیزه می کنند. این امر می تواند لایه مینای دندان را در قسمت بیرونی دندان شما فرسایش دهد اما جویدن آدامس با شکر هر چند وقت یک بار خطرات زیادی برای سلامتی ایجاد نمی کند، به خصوص اگر بهداشت دهان و دندان خوبی داشته باشید.

آدامس بدون شکر در هر وعده کمتر از ۰.۵ گرم قند دارد و از شیرین کننده های جایگزین استفاده می کند. برچسب آدامس ممکن است شیرین کننده هایی مانند موارد زیر را درج کند:

آسه سولفام-K

آسپارتام

نئوتام

ساخارین

سوکرالوز

اریتریتول

ایزومالت

مالتیتول

مانیتول

سوربیتول

زایلیتول

اگر آدامس شما از طعم دهنده های خاصی مانند اسید سیتریک استفاده می کند، ممکن است تجمع پلاک در دهان شما را کاهش دهد اما به خاطر داشته باشید که اگر آدامس قند نیز داشته باشد، ممکن است اثرات مثبت آن از بین برود.

به گزارش «وب ام دی»، جویدن دهان شما را تحریک می کند تا بزاق بیشتری تولید کند. این از دهان شما در برابر پوسیدگی و فرسایش محافظت می کند. بزاق بیشتر ممکن است باکتری‌ها و اسیدی را که روی دندان‌های شما جمع می‌شوند را از بین ببرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha