• یکشنبه / ۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403120503427
  • خبرنگار : 50260

فرماندار آران و بیدگل:

مدیران دستگاه‌های اجرایی موظف به شرکت در نشست ستاد بحران هستند

مدیران دستگاه‌های اجرایی موظف به شرکت در نشست ستاد بحران هستند

ایسنا/اصفهان فرماندار آران و بیدگل گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی موظف به شرکت در جلسات ستاد بحران، شورای تامین و شورای برنامه‌ریزی هستند و در حوزه مدیریت بحران هیچ چیز مانع از کار نمی‌شود، زیرا با جان مردم سر و کار داریم.

علی‌محمد یوسفیان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد:  مدیریت بحران وابسته به بودجه و اعتبار دولتی نیست، وقتی مدیریت قبول کردیم باید به طور شبانه‌روزی آماده خدمت باشیم و حتی باید جانشین تعیین کنیم.

وی افزود: نظم، انضباط، انعطاف‌پذیری، کار تیمی و لحظه طلایی اقدام، مهم‌ترین اصول مدیریت بحران است و مدیران دستگاه‌های اجرایی نباید نسبت به هیچ اتفاق و پیامی بی‌تفاوت باشند، حتی اگر پیام یک نفر باشد.

فرماندار آران و بیدگل ادامه داد: پیشگیری از اتفاق، کلید طلایی مدیریت بحران است و نباید منتظر وقوع اتفاق باشیم تا کاری کنیم. نباید نسبت به وقایع بی‌تفاوت باشیم، باید علت وقوع حوادث را شناسایی کنیم.

یوسفیان افزود: تمام دستگاه‌های اجرایی ملزم هستند که اموال منقول و غیرمنقول خود را در برابر حوادث بیمه کنند و پس از پایان برنامه ششم، جبران خسارت به اموال دولتی و دستگاه‌های اجرایی فقط از محل پوشش بیمه‌ای امکان‌پذیر است.

وی تاکید کرد: مردم مبلغی را از طریق قبوض برق به صندوق جبران خسارت بیمه حوادث ساختمان‌های مسکونی می‌پردازند که در صورت بروز خسارت ناشی از بلایای طبیعی، بیمه‌ها موظف به پرداخت خسارت به مالکان بناهای آسیب‌دیده هستند.

یوسفیان اظهار کرد: محصولات کشاورزی باید بیمه شوند، مسئولان دستگاه‌های مربوط باید زمینه آگاهی مردم نسبت به قانون بیمه را فراهم کنند و این قانون به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها ابلاغ شده است.

فرماندار آران و بیدگل تصریح کرد: طبق قانون مدیریت بحران، همه دستگاه‌های دولتی و خصوصی، هنگام بروز حوادث، موظفند تمامی امکانات و تجهیزات خود را در اختیار ستاد بحران قرار دهند.

یوسفیان با اشاره به آیین‌نامه«فداکار خدمت» اظهار کرد: کارکنان و داوطلبانی که در فاصله زمانی اعلام تا پایان شرایط اضطراری با ابلاغ دستگاه‌های اجرایی، طبق برنامه عملیات پاسخ، هنگام مأموریت، آسیب‌دیده یا فوت کنند از خدمات و تسهیلات حمایتی مندرج در آیین‌نامه بهره‌مند خواهند شد.

وی گفت: دستگاه‌های اجرایی باید هشدارها را به مردم ابلاغ کرده و نباید نسبت به آن بی‌تفاوت بمانند و در صورت وقوع حادثه باید پاسخگو باشند. اگر حادثه‌ای پیش بیاید، همه دستگاه‌های دولتی و خصوصی باید تا سه روز اول در اختیار ستاد بحران باشد. حتی معادن بزرگ باید هنگام برف روبی  به کمک فرمانداری بیایند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha