تراکتور از ساعت ۱۶ امروز (شنبه) در جریان هفته بیستم لیگ برتر، در ورزشگاه یادگارامام (ره) تبریز میزبان خیبر خرمآباد بود و در نهایت با یگانه گل دوماگوی دروژدک، به برتری رسید تا با ۴۴ امتیاز به صدر جدول برگردد.
این دیدار با حواشی همراه بود که در ادامه میخوانید:
به دلیل محرومیت تراکتور از حضور تماشاگران، ورزشگاه یادگار امام کاملا خالی بود.
قبل از شروع بازی برخورد گرمی مابین علیرضا بیرانوند و ابراهیم میرزاپور گلرهای فعلی و اسبق تیم ملی صورت گرفت. شوخیهای دروازهبان تراکتور و مربی دروازهبانهای خیبر سوژه خبرنگاران و عکاسان شد.
جنب و جوش سعید دقیقی، سرمربی خیبر در کنار زمین برای استفاده سریع تیمش از پرتابهای اوت جالب توجه بود.
گل دوم تراکتور پس از دقایق طولانی بررسی، به دلیل برخورد دوماگوی دروژدک با مدافع خیبر مردود اعلام شد. خداداد عزیزی، سرپرست تراکتور با عصبانیت به نظر داور روی گل مهدی ترابی اعتراض داشت. او معتقد بود هیچ خطایی درون محوطه رخ نداده که داور به واسطه آن قصد رد کردن گل تراکتور را داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات