صلاحالدین محمدی امروز شنبه(۴ اسفند) در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه با توجه به اعلام هواشناسی فعالیت این سامانه هم به لحاظ بارش و هم به لحاظ سرما تا اواخر هفته جاری تداوم دارد، اظهار کرد: انتظار می رود مردم از تردد در جاده های استان در این چند روز خوددداری کنند.
وی افزود: این بارشها از شب گذشته آغاز شده و همچنان ادامه دارد و در حال حاضر هم در محورهای منتهی به سروآباد، مریوان و بانه- سقز بارش برف ادامه دارد.
معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان، از انسداد محور گردنه ژالانه به دلیل سقوط بهمن خبر داد و بیان کرد: در محور سنندج- مریوان هم به دلیل بارش برف و کولاک تردد هر نوع کشنده تا اطلاع ثانوی ممنوع است.
معاون راهداری و حمل و نقل جادهای کردستان توصیه کرد که مردم قبل از سفر و ترددهای ضروری در محورهای استان حتما با سامانه ۱۴۱ تماس گرفته و از وضعیت جاده ها اطلاع پیدا کنند.
انتهای پیام
نظرات