• شنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403120402235
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

استاندار کرمانشاه:

شهرک سلامت باید در کرمانشاه احداث شود

شهرک سلامت باید در کرمانشاه احداث شود

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه بر ضرورت ایجاد شهرک سلامت در کرمانشاه به منظور خدمت‌رسانی بهتر به مردم تاکید کرد.

منوچهر حبیبی در دیدار با اعضای سازمان نظام پزشکی استان، بحث سلامت را از اولویت‌های اصلی استان دانست و اظهار کرد: دغدغه درمان مردم، دغدغه مشترک مسئولان و پزشکان است.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر جایگاه ویژه استان در حوزه پزشکی و وجود ظرفیت‌های بالا و متخصصان توانمند، خواستار استفاده از این ظرفیت‌ها در راستای خدمت به مردم شد و افزود: ارائه خدمات مطلوب در حوزه سلامت، تاثیرات به مراتب بیشتری از سایر خدمات، دارد.

وی به موضوع سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه بهداشت و درمان هم اشاره کرد و گفت: با توجه به محدودیت‌های مالی دولت، حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ضروری است. 

حبیبی گردشگری سلامت را از ظرفیت‌های مهم استان برشمرد و خواستار برنامه‌ریزی برای رشد این بخش شد.

استاندار کرمانشاه همچنین بر ضرورت ایجاد شهرک سلامت در کرمانشاه به منظور خدمت‌رسانی بهتر به مردم تاکید کرد و پیشنهاد داد اعضای نظام پزشکی استان از شهرک‌های سلامت اصفهان و شیراز بازدید کنند تا با الگوبرداری از این تجربیات، زمینه ایجاد شهرک سلامت در کرمانشاه فراهم شود.

حبیبی از پیگیری مطالبات پزشکان از بیمه‌ها هم خبر داد و افزود: در جلسه‌ای با حضور مسئولان بیمه‌های مختلف، بر لزوم پرداخت مطالبات حوزه پزشکی و سلامت تاکید کردم. 

استاندار کرمانشاه از آمادگی برای پیگیری موضوعاتی همچون عوارض شهرداری و ضریب مالیاتی پزشکان هم یاد کرد و خواستار ارائه پیشنهادات فنی از سوی نظام پزشکی در این خصوص شد. 

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری، حبیبی با اشاره به نقش سازمان نظام پزشکی به عنوان متولی و رابط بین دولت و پزشکان، آمادگی خود را برای برگزاری نشست‌های مستمر جهت رفع موانع و ارائه خدمات بهتر به مردم اعلام کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۲:۳۰

تا زمانی که محلی جهت استقرار و ایجاد شهرک سلامت در نظر گرفته نشود و مهلت و ضرب الاجلی هم برای انتقال مراکز بهداشتی و درمانی و مطلب های سطح شهر خصوصا پارکینگ شهرداری در نظر گرفته نشود این طرح شاخص هیچگاه محقق نخواهد شد

avatar
دیروز ۱۳:۳۳

یک مدیر قوی و اجرایی در استانداری به نام دکتر حبیبی برای کرمانشاه افق های جدیدی خواهد گشود .شهرک سلامت نیاز و ضرورت استان کرمانشاه هست چرا که توریست درمانی هم در کرمانشاه رونق عالی خواهد گرفت .

avatar
دیروز ۱۵:۲۹

کرمانشاه‌از‌نضر‌خدمات‌پزشکی‌یکی‌از‌برترین‌شهر‌های‌ایرانه‌ ولی ...

avatar
دیروز ۲۲:۵۸

شهرک مشاغل مزاحم والاینده را دریاب اقای استاندار آلودگی صوتی وتنفسی امان مردم بریده