• شنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۰
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403120402145
  • خبرنگار : 50040

نماینده آستانه اشرفیه:

هدف واردکنندگان برنج، دریافت ارز ترجیحی است

هدف واردکنندگان برنج، دریافت ارز ترجیحی است

ایسنا/گیلان نماینده آستانه اشرفیه با اشاره به افزایش قیمت برنج، گفت: واردکنندگان برنج می خواستند برنج‌های خریداری شده خودشان را با قیمت بالا در بازار به فروش برسانند، یعنی هم قیمت خرید خودشان را افزایش دهند و هم ارز ترجیحی بگیرند و هم واردات را افزایش دهند.

ابراهیم نجفی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به افزایش قیمت برنج در بازار، اظهار کرد: نیازمند ورود دستگاه های اجرایی و نظارتی برای کنترل قیمت برنج هستیم.

وی با بیان اینکه امسال شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی، هر کیلوگرم برنج ایرانی را ۹۰ هزار تومان با ۱۰ درصد شکسته قیمت گذاری کرد، افزود: کشاورزان برنج خودشان را با قیمت حداکثر ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان به فروش رساندند و لذا افزایش قیمت کنونی هیچ ارتباطی با کشاورزان ندارد.

نماینده آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش واسطه های بازار در افزایش قیمت برنج، تاکید کرد: دولت و دستگاه‌های نظارتی باید بر بازار نظارت کنند.

نجفی ادامه داد: واردکنندگان برنج و افراد مرتبط با آنان آمدند و اقدام به جمع آوری برنج موجود در بازار با قیمت حداکثر ۹۰ هزار تومان کردند، زیرا می خواستند با انبار کردن برنج، دولت را برای واردات تحت فشار بگذارند.

وی کمبود برنج در بازار را موجب افزایش قیمت آن دانست که توسط واسطه ها انجام شده و خاطرنشان کرد: واسطه ها می خواستند با این کمبود، برنج های خریداری شده خودشان را با قیمت بالا در بازار به فروش برسانند، یعنی هم قیمت خرید خودشان را افزایش دهند و هم ارز ترجیحی بگیرند و هم واردات را افزایش دهند.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس بر لزوم ثبت هرگونه خرید و فروش کالا در سامانه جامع انبارها تاکید و بیان کرد: هر برنجی که خارج از سامانه نگهداری شود، به مثابه احتکار بوده و جرم است و با آن برخورد می شود.

وی با بیان اینکه دستگاه های نظارتی به شدت با احتکار برنج برخورد می کنند، یادآور شد: این افزایش قیمت ها تاثیری بر روند قیمت‌گذاری برنج ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۳:۱۹

جامعه مواد غذایی میخواهد..و برنج قوت اصلی مردم است..تولید برنج با توجه به آمار کثیر ساخت و ساز ها و تغییر کاربری اراضی کشاورزی کم شده...و از طرف دیگر واردات هم کم..!!. معلوم است که چرا برنج گران شده است.