• جمعه / ۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۱:۰۱
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1403120301891
  • خبرنگار : 71552

علت غیبت نایب قهرمان جهان المپیک در فینال لیگ وزنه برداری

علت غیبت نایب قهرمان جهان المپیک در فینال لیگ وزنه برداری

نایب قهرمان وزنه برداری جهان و المپیک گفت: شرایطم نسبت به قهرمانی جهان ایده آل نبود و همچنین آسیب دیدگی از ناحیه شانه سمت چپ دارم، به همین دلیل در فینال لیگ حضور نداشتم.

گزارش ایسنا، علی داودی در حاشیه اختتامیه لیگ برتر وزنه برداری در مورد غیبت خود در فینال لیگ بیان کرد: با توجه به اینکه به تازگی از مسابقات قهرمانی جهان برگشته‌ام هنوز بدنم به طور کامل ریکاوری نشده است. کمی آسیب‌دیدگی از ناحیه شانه سمت چپم دارم و  از آنجا که شرایطم نسبت به قهرمانی جهان ایده‌آل نبود در لیگ شرکت نکردم. 

او ادامه داد: در حال حاضر در حال درمان شانه سمت چپم هستم. در مسابقات جهانی هم کمی درد داشت ولی الان به طور جدی می‌خواهم آن را درمان کنم تا در مسابقات آینده با مشکل مواجه نشوم. 

داودی در انتخاب بهداد سلیمی به عنوان سرمربی تیم ملی ایران گفت: آقای نصیر شلال برای ما زحمت زیادی کشید و قدردان زحمات او هستیم. آقای سلیمی هم قهرمان بزرگی است. با توجه به اینکه خودش قهرمان فوق سنگین بوده است می‌تواند به ما کمک بسیار زیادی کند. 

نایب قهرمان المپیک توکیو در مورد حضور نداشتن خود در مراسم تجلیل از مدال آوران بازی‌های المپیک پاریس که توسط شهرداری تهران برگزار شد چون خیلی از ورزشکارانی که مدال هم نگرفته بودند در آن مراسم حضور داشتند، گفت: مراسم مدال آوران بود. دعوت هم نبودم و مسئله مهمی نیست و فکر می‌کنم حق مدال آوران بود که در  آن مراسم باشند. 

او در پاسخ به این پرسش که چه برنامه‌ای دارد تا دوباره داوران وزنه‌های او را در مسابقات بین‌المللی خطا اعلام نکنند، گفت: حرکت من خطا بود. از این پس باید بیشتر حواسم باشد که چنین اتفاقی رخ ندهد. ان شاءالله در مسابقات آینده با شرایط بهتر و ایده‌آل‌تری وزنه می‌زنم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha