• پنجشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۰:۴۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403120201453
  • خبرنگار : 50972

رئیس نهاد نمایندگان رهبری در بنیاد نخبگان مطرح کرد

لزوم خیزش جدید علمی در کشور

لزوم خیزش جدید علمی در کشور

ایسنا/خراسان رضوی رئیس نهاد نمایندگان رهبری در بنیاد نخبگان ضمن اشاره به اینکه طی سفر نخبگان به مشهد ۲۸ گروه برای رقابت و مباحثه در خصوص طرح‌های علمی ایجاد شد، گفت: با توجه به افت علمی که در سال‌های اخیر در کشور رخ داده‌ است، باید به دنبال جهشی علمی باشیم.

حجت‌الاسلام سعید کرمی شامگاه ۲ اسفندماه در گردهمایی رتبه‌های برتر آزمون سراسری (آینده روشن) که در محل شهدای سلامت برگزار شد، اظهار کرد: هر کشوری باید قدردان نخبگان و استعدادهای برتر خود باشد. ۱۵ نفر از حاضرین این گردهمایی به‌صورت قرعه‌کشی انتخاب شده و در تابستان، همراه با خانواده‌هایشان، سفری کاملاً رایگان به منطقه آزاد کیش خواهند داشت.

وی با اشاره به جایگاه علمی ایران در جهان افزود: در اوایل دهه ۸۰، ایران از نظر سرعت رشد علمی در رتبه یازدهم جهانی قرار داشت و در حال حاضر جایگاه علمی‌ ایران در رتبه پانزدهم قرار دارد، آن در سال‌های اخیر کشور با افت خیزشی روبه‌رو شده است که این افت نشان می‌دهد که نیازمند یک جهش علمی جدی هستیم. 

حجت‌الاسلام کرمی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر رشد علمی کشور، بیان کرد: طی سفر نخبگان به مشهد ۲۸ گروه ایده‌پردازی، شکل گرفت و هدف از این مباحثات تأکید بر رشد علمی کشور بود. رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با نخبگان، از کاهش سرعت رشد علمی کشور ابراز گله‌مند و خواستار یک خیزش علمی جدید شدند. باید به این نکته توجه داشت که در اوایل دهه ۸۰، ایران توانست به پیشرفت‌های بزرگی در حوزه غنی‌سازی اتمی دست یابد و میانگین سنی نخبگان فعال در این عرصه ۳۰ سال بود. اکنون نیز باید همان روحیه و انگیزه را احیا کنیم.

وی با تأکید بر اهمیت علم و فناوری در اقتدار کشور، افزود: براساس فرموده‌های امام علی (ع)، اگر می‌خواهید قوی شوید، باید علم را به دست آورید؛ چراکه علم، خود قدرت است. هیچ راهی جز پیشرفت در علوم و فناوری برای ساختن آینده‌ای روشن وجود ندارد.

حمایت از ایده‌های برتر نخبگان

رئیس نهاد نمایندگان رهبری در بنیاد نخبگان ضمن دعوت از نخبگان برای ارائه طرح‌های نوآورانه، تصریح کرد: ما با جان و دل آماده پذیرش و حمایت از ایده‌های نخبگان هستیم. اگر ایده‌ای ارزش پیاده‌سازی و اجرا داشته باشد، هدیه ویژه‌ای به صاحبان آن اعطا خواهد شد. این یک فرصت بزرگ برای نخبگان کشور است تا طرح‌های خود را به مرحله اجرا برسانند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha