• پنجشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۹:۳۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403120201419
  • خبرنگار : 30205

رئیس پلیس راه راهور فراجا عنوان کرد

اجرای طرح نظارت بر ناوگان مسافربری در محورهای برون‌شهری/ شرکت‌ها باید از ابتدای سفر تا انتهای آن مسئولیت‌پذیر باشند

اجرای طرح نظارت بر ناوگان مسافربری در محورهای برون‌شهری/ شرکت‌ها باید از ابتدای سفر تا انتهای آن مسئولیت‌پذیر باشند

رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: شرکت‌های مسافربری باید بدانند که مأموریت اصلی آن‌ها تضمین ایمنی سفر و رفاه مسافران است و در این راستا طرح ویژه نظارت بر ناوگان مسافربری عمومی در محورهای برون‌ شهری استان تهران و استان‌های هم‌جوار در حال اجراست.

به گزارش ایسنا، سرهنگ احمد کرمی‌اسد با اشاره به آغاز این طرح، گفت: این اقدام با هدف افزایش ایمنی و کنترل حداکثری بر رفتار رانندگان و وضعیت فنی وسایل نقلیه مسافربری عمومی آغاز شده و قرار است به‌زودی در سایر استان‌های کشور نیز اجرا شود.

وی افزود: در این طرح پلیس با توقف و بازرسی فنی تعدادی از اتوبوس‌ها، به بررسی وضعیت تجهیزات و ایمنی آن‌ها پرداخته و در مواردی که مشکلاتی نظیر نقص فنی یا عدم رعایت مقررات مشاهده شده، اقدامات قانونی صورت گرفته است. همچنین، در شرایطی که اتوبوس‌ها از نظر ایمنی وضعیت نامناسبی داشتند، از ادامه سفر آن‌ها جلوگیری و وسیله نقلیه به مبدأ بازگردانده شده است که در چنین مواردی، اتوبوس مناسب برای جابجایی مسافران جایگزین شده است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا در ادامه با تأکید بر مسئولیت شرکت‌های حمل‌ و نقل در قبال بار و مسافر تصریح کرد: شرکت‌های حمل‌ و نقل بار و مسافر موظفند هنگام صدور صورت‌ وضعیت، مسئولیت کامل ایمنی و سلامت بار و مسافر را از مبدأ تا مقصد بر عهده بگیرند. وجود مدیران فنی در ساختار این شرکت‌ها نشان‌دهنده وظیفه آن‌ها در نظارت بر عملکرد رانندگان و وضعیت ناوگان است. اینکه برخی شرکت‌ها تصور می‌کنند با صدور صورت‌ وضعیت مسئولیت‌شان پایان می‌یابد، کاملاً غیرقانونی و غیرقابل‌ قبول است.

کرمی اسد عنوان کرد: شرکت‌ها باید از ابتدای سفر تا انتهای آن مسئولیت‌پذیر باشند. در صورت بروز رفتارهای نامتعارف از سوی رانندگان یا وقوع حوادث، این شرکت‌ها مسئولیت مستقیم دارند و باید اقدامات لازم، از جمله کنترل رفتار رانندگان، جایگزینی وسیله نقلیه مناسب و حمایت از مسافران را انجام دهند.

وی همچنین بر ضرورت اصلاح رویه‌های نادرست در این حوزه تأکید کرد و گفت: عرف ناپسندی که برخی شرکت‌ها پس از صدور صورت‌ وضعیت از خود، رفع مسئولیت می‌کنند، مردود است و این شرکت‌ها باید بدانند که مأموریت اصلی آن‌ها تضمین ایمنی سفر و رفاه مسافران است.

سرهنگ کرمی‌اسد در پایان تأکید کرد: از مسافران خواستارم در صورت مشاهده رفتارهای پرخطر از سوی رانندگان، از جمله سرعت و سبقت غیرمجاز یا شرایط ناایمن در وسیله نقلیه، مراتب را به پلیس گزارش کنند و این تعامل و همکاری می‌تواند گامی مهم در جهت ارتقای ایمنی سفرهای برون‌شهری و کاهش حوادث جاده‌ای باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۰۰:۵۷

کافیه،ایستهای بازرسی راننده در حال استراحت رو الکی بیدار نکنند و بزارن راننده استراحت کند،چون ،بعداز استراحت میخواهد رانندگی کند وقتی خواب آلودهست

avatar
امروز ۰۳:۱۶

ماشینهای شخصی جمع کن