• شنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۶:۲۰
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1403120201414
  • خبرنگار : 90047

هاشم اسکندری:

حسین وفایی بارها پیشنهادات قطر و عربستان را رد کرده/ مشکل تجهیزات بیلیارد داریم اما واردات ممنوع است

حسین وفایی بارها پیشنهادات قطر و عربستان را رد کرده/ مشکل تجهیزات بیلیارد داریم اما واردات ممنوع است

رییس فدراسیون بولینگ و بیلیارد یکی از عمده مشکلات این رشته را تجهیزات عنوان کرد و گفت: برای به روزرسانی تجهیزات بولینگ و بیلیارد به جز بحث بودجه ممنوعیت ورود داریم.

هاشم اسکندری در گفت‌وگو با ایسنا، در ارزیابی از سومین جشنواره رشته های بیلیاردی (اسنوکر، پاکت بیلیارد، هی بال) زنان و مردان، اظهار کرد: در این جشنواره ۹۰۰ ورزشکار از سراسر کشور در بخش زنان و مردان حضور داشتند که پشتوانه سازی خوبی در رشته‌های بیلیاردی صورت گرفت و استقبال راضی کننده بود. البته تصمیم داشتیم در بخش پارا نیز این رقابت‌ها را برگزار کنیم که به دلیل شرایط خاصی که دارند مسابقات آن ها در قالب قهرمانی کشور در اسفندماه برگزار می‌شود.

وی با بیان این که نفرات برتر رشته‌های بیلیاردی سال آینده به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام می‌شوند، تصریح کرد: سال گذشته علی قره گوزلو، سیاوش مزینی و امیر سرخوش نفرات برتر این جشنواره شدند که امسال به مسابقات قهرمانی آسیا قطر اعزام شدند. این رقابت‌ها تا سوم اسفند ادامه دارد.

رییس فدراسیون بولینگ و بیلیارد در پاسخ به این پرسش که چه تعداد از ورزشکاران این رشته به صورت حرفه‌ای فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: در حال حاضر حسین وفایی، امیر سرخوش و علی قره‌گوزلو به صورت حرفه‌ای فعالیت می‌کنند و ورزشکاران بااستعداد دیگری نیز داریم که قطعا در آینده به این لیست اضافه خواهند شد.

اسکندری یکی از مشکلات رشته‌های بیلیاردی را بالا بودن قیمت تجهیزات آن عنوان کرد و افزود: برای به روز کردن تجهیزات بیلیارد به جز بحث بودجه با مشکل واردات آن نیز مواجه هستیم و این مساله سبب شده تا نتوانیم تجهیزات خود را به روز و استاندارد کنیم، البته در این زمینه با وزیر ورزش صحبت کردم که امیدوارم در آینده این مشکل برطرف شود.

او در پاسخ به این پرسش که آیا در رشته‌های بیلیاردی بازیکن لژیونر هم داریم، خاطرنشان کرد: بارها حسین وفایی به کشورهای مختلف از جمله قطر و عربستان دعوت شده اما خودش نپذیرفته و دوست  ندارد به جز ایران برای سایر کشورها بازی کند.

رییس فدراسیون بولینگ و بیلیارد در پایان همچنین از دایر شدن دفتر کنفدراسیون بیلیارد آسیا از اردیبهشت ماه در ایران خبر داد و گفت: در مراسم بازگشایی دفتر بیلیارد کنفدراسیون آسیا ۹ کشور حضور خواهند داشت که اتفاق خوبی برای این رشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۶:۵۰

بولینگ باید مستقل شود سی ساله بولینگ به مسابقات آسیایی اعزام نمیشه