محسن کریمی، مجری طرح تونل زیرزمینی پارک علم و فناوری شهید سلیمانی در گفتوگو با ایسنا، درباره اهمیت تونلسازی و تستهای عملی گفت: تونلسازی یکی از فعالیتهایی است که در کنار پیشرفتهای تئوریک، نیاز به تستهای واقعی دارد. وقتی شما یک طرح را طراحی میکنید، قبل از اجرا باید آن را در محیط واقعی تست کنید تا از عملکرد آن مطمئن شوید. مثلاً در زمینه سیستمهای اطفای حریق، ما میتوانیم آتشهای بزرگ ایجاد کنیم و ببینیم آیا تجهیزات خریداری شده واقعاً عملکرد درستی دارند یا خیر.
وی ادامه داد: بسیاری از کارفرمایان در خرید تجهیزات داخلی مردد هستند؛ زیرا اطمینان ندارند که آیا این تجهیزات میتواند نیازهایشان را برآورده کند یا نه. اما در این مجموعه میتوانند دستگاهها را تست کنند و با اطمینان بیشتری خرید کنند.
کریمی درباره منحصر به فرد بودن این پروژه اظهار کرد: در سطح جهانی، کشور سوئیس یکی از معدود کشورهایی است که چنین مجموعهای دارد، اما ما در اینجا به شکلی متفاوت و با ابعاد خاص خودمان کار میکنیم. اینجا تستهای عملکردی انجام میشود که میتواند به صرفهجویی در زمان و هزینهها منجر شود.
مجری طرح تونل زیرزمینی پارک علم و فناوری شهید سلیمانی با بیان اینکه این طرح بخشی از مجموعه پارک علم و فناوری دانشگاه امام حسین(ع) است که به آموزش و تحقیقات کاربردی اختصاص دارد، عنوان کرد: این پروژه به دانشگاهها، پیمانکاران، مشاوران و تولیدکنندگان اجازه میدهد تا از فضا و امکانات پارک علم و فناوری شهید سلیمانی بهرهمند شوند؛ از اینرو با همه آنها همکاری کامل داریم تا دانش و فناوری را ارتقاء دهیم.
انتهای پیام
نظرات