• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۳۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403120100458
  • خبرنگار : 50037

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همدان:

آش و مربای کدوی روستای «تفریجان» مستندنگاری شد

آش و مربای کدوی روستای «تفریجان» مستندنگاری شد

ایسنا/همدان رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان همدان از انجام مستند نگاری مهارت تهیه و فن پخت مربای کدو و آش کدو در روستای تفریجان خبر داد.

مجید جهانگیریان چهارشنبه یکم اسفند در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با حضور کارشناسان در روستای تفریجان و با مشارکت و همکاری یکی از خانواده‌‎های علاقمند و مشتاق به حفظ، احیا و معرفی غذاهای سنتی مخصوص روستا با فرایند مهارت تهیه و پخت مربای کدو و غذای محلی آش کدو از نزدیک آشنا و نسبت به تصویربرداری از مراحل تهیه و پخت مربا و آش کدو برای تشکیل پرونده و پیگیری در راستای ثبت آنها در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور اقدام شد. 

وی گفت: روستای تفریجان یکی از روستاهای واقع در مسیر منطقه نمونه گردشگری سد اکباتان و روستای هدف گردشگری ورکانه و به عنوان یکی از مناطق اصلی کشت و برداشت محصول کشاورزی کدو در همدان مطرح است.

جهانگیریان ادامه داد: این اداره بر اساس وظایف قانونی و ذاتی خود آماده دریافت پیشنهادات از عموم مردم و تشکل‌های مردم نهاد، همکاری و مشارکت برای بررسی و تصویب آیین‌های سنتی، غذاهای محلی، مناسبت‌ و مراسم مذهبی، ورزش‌های بومی و سوغات محلی در سطح شهرها و روستاهای تابعه شهرستان همدان بر اساس شاخص و ضوابط و مقررات مربوطه در فهرست میراث‌فرهنگی ناملموس است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha