صالحیزاده در گفت وگو با ایسنا، درباره نان کامل و فواید آن برای کاهش قند خون افزود: نان کامل برخلاف نانهای سفید و فرآوریشده که باعث افزایش سریع قند خون میشوند، به دلیل شاخص گلیسمی پایینتر، قند خون را بهتدریج افزایش میدهد.
وی ادامه داد: فیبر موجود در نان کامل، سرعت جذب قند را کاهش داده و از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری میکند.
به گفته دکتر صالحی زاده، مصرف منظم غلات کامل میتواند به بهبود عملکرد انسولین و کاهش مقاومت به آن کمک کند.
وی گفت: فیبر بالا ی موجود در نان کامل باعث می شود تا فرد مدت بیشتری احساس سیری کند و از مصرف بیش از حد کربوهیدراتهای ناسالم جلوگیری کند.
وی افزود: مواد مغذی موجود در نان کامل، مانند منیزیم و آنتیاکسیدانها، به کاهش التهاب و تنظیم قند خون کمک میکنند.
صالحی زاده در پایان گفت: برای بهرهمندی از این فواید، توصیه میشود از نانهایی تولیدی با آرد سبوسدار که تولید آن در زاهدان شروع شده استفاده کنید.
انتهای پیام
نظرات