• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403120100216
  • منبع : نمایندگی مازندران

فرمانده سپاه کربلا عنوان کرد

دشمنان انقلاب از ایمان جوانان در تداوم راه شهدا هراس دارند

دشمنان انقلاب از ایمان جوانان در تداوم راه شهدا هراس دارند

ایسنا/مازندران فرمانده سپاه کربلا با بیان اینکه دشمنان انقلاب از ایمان جوانان در تداوم راه شهدا هراس دارند، گفت: ‌استکبار جهانی تلاش دارد فرهنگ و روحیه جهاد و شهادت را از ما بگیرد اما ملت ایران هیچ‌گاه از ایمان و اعتقادات قلبی خود به انقلاب دست بر نخواهند داشت.

سردار سیاوش مسلمی امروز در بازدید از یادمان شهدای عملیات غرورآفرین والفجر۸ در منطقه اروندکنار بیان کرد: این منطقه یکی از مناطق درخشان دفاع مقدس است که شیرمردان و فرزندان شجاع مازندران در لشکر عملیاتی قوی و خط شکن ۲۵ کربلا به دفاع از این مرز و بوم حماسه‌ ساز شدند و سرنوشت جنگ را به سمت جبهه حق تغییر دادند.

وی گفت: رزمندگان ما توانستند با سلاح توکل، ایمان و باور در مقابل تمام تجهیزات نظامی دشمن بایستند، از رودخانه وحشی اروند عبور کنند و شهر و جزیره استراتژیک فاو را به تصرف خود درآورند.

سردار مسلمی با بیان اینکه هر نقطه از این خاک رنگ و بوی شهدا را دارد، خاطرنشان کرد: امروز بهترین راه و مسیر رسیدن به سعادت، همان راه شهدا است و ترویج ارزش‌های جهاد و تقویت فرهنگ شهید و شهادت، احیای سنت‌های الهی موجب قوام، دوام و بقای جامعه است.

فرمانده سپاه کربلا ادامه داد: جبهه استکبار از فرهنگ شهادت و روحیه شهادت طلبی نوجوانان و جوانان انقلابی ما هراس دارند و ‌تلاش دارند فرهنگ و روحیه جهاد و شهادت را از ما بگیرند اما ملت ایران هیچ‌گاه از ایمان و اعتقادات قلبی خود به انقلاب دست بر نخواهند داشت.

وی با بیان اینکه دشمن با برنامه‌های رسانه‌ای مختلف تلاش دارد این حضور را کم رنگ و اجباری جلوه دهد، تصریح کرد: حضور نوجوانان و جوانان در اردوهای راهیان نور با رضایت قلبی خود و خانواده و از روی عشق و ارادت به شهداست و با بصیرت این آینده سازان پر افتخار، تمام توطئه‌های شوم آنان خنثی خواهد شد.

فرمانده سپاه کربلای مازندران بیان کرد: قطعا باید در راستای جهاد تبیین، رشادت‌ها و فداکاری‌های این حماسه سازان در هشت سال دفاع مقدس برای نوجوانان و جوانان تبیین شود.

ترس دشمنان انقلاب از ایمان جوانان در تداوم راه شهدا

وی گفت: امروز به برکت خون شهدای گرانقدر و رهبری مقام معظم رهبری، جمهوری اسلامی ایران در قله افتخار ایستاده است و به یاری خداوند، پرچم این انقلاب، توسط نائب امام زمان (عج) به دست صاحب امر سپرده خواهد شد.

به گزارش ایسنا، لشکر ویژه عملیاتی ۲۵ کربلا به ویژه غواصان خط شکن این لشکر نقشی محوری و اساسی در پیروزی غرورآفرین و تاریخی عملیات والفجر۸ و عبور از رودخانه وحشی اروند را داشته‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha