• سه‌شنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۸:۳۹
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403113022647
  • منبع : حوزه فراجا

دستگیری کلاهبردار حرفه ای با ترفند مشارکت در ساخت با ۸۰ شاکی

دستگیری کلاهبردار حرفه ای با ترفند مشارکت در ساخت با ۸۰ شاکی

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان کلاهبرداری را که با ترفند مشارکت در ساخت توانسته بود از ۸۰ نفر حدود یک هزارو ۸۰۰ میلیارد ریال اخاذی کند، شناسایی و دستگیر کنند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ عبداله چولکی در تشریح این خبر، اظهار کرد: در پی ارجاع پرونده‌های متعدد با موضوع کلاهبرداری تحت عنوان مشارکت در ساخت بلافاصله رسیدگی به این پرونده در دستور کاری کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی قرار گرفت.                              

وی افزود: در تحقیقات اولیه از شکات پرونده مشخص شد فردی با سوءاستفاده از اعتماد عمومی و انعقاد قراردادهای مشارکت در ساخت، با استفاده از تبلیغات فریبنده واحدهای پروژه را به مالباختگان پیش‌فروش کرده و بدون هیچ‌گونه پیشرفت در ساخت‌وساز، به تعهدات خود عمل نکرده و متواری شده است.    

وی تصریح کرد: همچنین در بررسی‌های بعدی و دقیق کارآگاهان معلوم شد متهم با همین شیوه، در موقعیت مکانی دیگر نیز اقدام به انعقاد قراردادهای مشابه کرده و ضمن جلب اعتماد مجدد، فرایند کلاهبرداری خود را تکرار کرده است.                                                               

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان در بررسی‌های انجام شده دریافتند، تمامی قراردادهای مشارکت در ساخت وی با مالکان، صوری بوده و هیچ‌گونه مراحل قانونی برای اخذ مجوز ساخت تکمیل نشده است.

بر اساس گزارش سایت پلیس، وی با بیان اینکه در ادامه با بهره‌گیری از اقدامات پلیسی، ضمن شناسایی و هماهنگی قضایی متهم دستگیر شد، خاطرنشان کرد: این فرد شیاد در بازجویی‌های پلیسی به کلاهبرداری از تعداد ۸۰ نفر و گرفتن یک هزارو ۸۰۰ میلیارد ریال اعتراف کرد که در نهایت با قرار مناسب روانه زندان شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha