• سه‌شنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۶:۰۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403113022536
  • خبرنگار : 50121

فرماندار اردستان: 

خیریه‌های راکد مجوزشان باطل می‌شود

خیریه‌های راکد مجوزشان باطل می‌شود

ایسنا/اصفهان فرماندار اردستان گفت: باید فعالیت خیریه‌های شهرستان رصد و پایش شود و آن دسته از مراکزی که فعالیتی ندارند مجوزهایشان باطل شود.

محسن حیدری، امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن در نشست مسئولان خیریه شهرستان در اداره فرهنگ و ارشاد اردستان اظهار کرد: در شهرستان اردستان خیرین در حوزه‌های مختلف بسیار داریم، ولی اقداماتی که می‌شود پراکنده و بدون مدیریت صورت می‌گیرد که کمتر به درد شهرستان و مردم می‌خورد.

وی بر لزوم ساماندهی خیریه شهرستان اردستان تأکید کرد و افزود: باید فعالیت خیریه‌های شهرستان رصد و پایش شود و امروز با همه خیریه‌های شهرستان اتمام حجت می‌کنیم که آن دسته از مراکزی که فعالیتی ندارند مجوزهایشان باطل شود.

به گزارش ایسنا، فرماندار اردستان ادامه داد: همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان که مجوز فعالیت خیریه‌ای را صادر می‌کنند موظف خواهند بود تمام فعالیت، درآمد و هزینه‌های خیریه‌های شهرستان را مو به مو رصد و به فرمانداری گزارش دهند و هیچ فعالیتی خارج از چارچوب قانونی نباید انجام شود.

حیدری با بیان اینکه برخی معادن و واحدهای صنعتی شهرستان به‌صورت روزانه از این شهرستان خدمات می‌گیرند ولی در مقابل هیچ مسئولیت اجتماعی را انجام نمی‌دهند، افزود: در حال حاضر بزرگ‌ترین مجموعه‌های ایران در اردستان مشغول فعالیت هستند، ولی یک ریال هم به مسئولیت اجتماعی شهرستان کمک نمی‌کنند.

وی با نام بردن از برخی مجموعه‌های نظامی و تعاونی و هلدینگ های تجاری و صنعتی که در شهرستان اردستان فعالیت می‌کند، تصریح کرد: این در حالتی است که گاهی مواقع در شهرستان برای اجرای یک کار کوچک دچار کمبود منابع هستیم.

فرماندار اردستان خاطرنشان کرد: اسامی و پست‌ها در شهرستان اردستان کار نمی‌کند، ما باید برای منطقه میدانی و به نفع مردم و جامعه کار کنیم تا نتیجه بگیریم.

حیدری با بیان اینکه حدود ۵۰ خیریه در شهرستان اردستان فعالیت می‌کند، ولی هیچ اطلاعی از منابع درآمد و هزینه‌ها و کمک‌هایی که می‌کنند نداریم، گفت: برخی از خیریه‌ها با متوسل شدن به نام و لقب‌های ائمه اطهار در جامعه اعتمادسازی می‌کنند و بعد از آن از روال عادی و رویه‌ای که دارند خارج می‌شوند.

وی گفت: حاکمیت شهرستان اردستان تأکید دارد هر مجموعه وابسته به بخش خصوصی و دولتی که از منابع و منافع منطقه سودی می‌برد باید سهم جامعه و شهرستان را پرداخت کند در غیر این صورت اجازه بهره‌وری از منابع شهرستان را نمی‌دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha