• سه‌شنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1403113022444
  • منبع : نمایندگی سمنان

بازداشت ۶۸ تبعه غیرمجاز در شاهرود/ طرد ۱۰۰ اتباع غیرمجاز از مهدیشهر

بازداشت ۶۸ تبعه غیرمجاز در شاهرود/ طرد ۱۰۰ اتباع غیرمجاز از مهدیشهر
تصویر آرشیوی است

ایسنا/سمنان فرماندهی انتظامی شهرستاان شاهرود از بازداشت ۶۸ تبعه خارجی غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ علیرضا شائینی  امروز (۳۰ بهمن‌ماه) با اشاره به اجرای اجرای طرح جمع‌آوری اتباع بیگانه غیرقانونی اظهار کرد: پلیس در شهرستان شاهرود طی سه روز اخیر طرح جمع‌آوری اتباع بیگانه فاقد مجوز قانونی را به اجرا درآورده است.

وی با بیان اینکه در قالب این طرح ده‌ها تبعه خارجی در شاهرود دستگیر شدند، افزود: این افراد به همت پلیس امنیت عمومی و کلانتری‌های سطح شهرستان دستگیر شدند.

سرهنگ شائینی با اشاره به اجرای طرح آرامش در سطح این شهرستان خاطرنشان کرد: پلیس همواره برای آرامش شهروندان تلاش می‌کند و این آرامش را خط قرمز می‌داند.

فرماندهی انتظامی شهرستان شاهرود تاکید کرد: اجرای این طرح با هدف شناسایی، دستگیری و طرد اتباع غیرقانونی همچنان در سطح شهرستان ادامه دارد.
طرد ۱۰۰ اتباع غیرمجاز از مهدیشهر
به گزارش ایسنا، اجرای طرح جمع آوری اتباع بیگانه غیرمجاز در شهرستان مهدیشهر نیز آغاز شده است.

نیروی انتظامی استان سمنان امروز از آغاز طرح دستگیری و جمع آوری اتباع در شهرستان مهدیشهر خبر داد واعلام کرد: این طرح از طریق کنترل خودروهای ورودی و خروجی به مهدیشهر در حال اجراست.

این گزارش می‌افزاید: از عصر دیروز دوشنبه تعداد ۱۰۰ نفر از اتباع مشمول این طرح، به کشورشان طرد شدند.

دستگیری ۶۸ تبعه غیرمجاز در شاهرود/ طرد ۱۰۰ اتباع غیرمجاز از مهدیشهر
عنوان: اجرای طرح جمع آوری اتباع غیرمجاز در ورودی مهدیشهر


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha