• سه‌شنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403113022429
  • خبرنگار : 50187

در شورای اداری استان مطرح شد

از طرح ملی کرمان برای اشتغال تا لزوم تبدیل استان به قطب گردشگری

از طرح ملی کرمان برای اشتغال تا لزوم تبدیل استان به قطب گردشگری

ایسنا/کرمان معاون سابق امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: در دو سال اخیر کنسرسیوم اشتغال استان را راه‌اندازی کردیم و معاون وزیر کار دو مرتبه برای این موضوع به استان آمد و طرح، ملی شد و این افتخاری برای استان کرمان است.

امیر حسن زاده معاون سابق امور اقتصادی استاندار کرمان امروز ۳۰ بهمن در جلسه شورای اداری استان اظهار کرد: ۲۵ ماه توفیق خدمت به مردم عزیز استان کرمان را داشتم که توفیق بزرگی بود.

وی افزود: کرمان استان اقتصادی است و جای کار زیادی دارد و هر کاری انجام شده حاصل کار تیمی بوده و اقدامات باید تکمیل شود.

حسن زاده ضمن تاکید بر اینکه به عنوان تیم اقتصادی در استان فعالیت کردیم، گفت: راه عبور از مشکلات اقتصادی، اعتقاد به بخش خصوصی واقعی است. ضمن اینکه متاسفانه خصوصی‌نماها و خصوصی‌های رانتی در استان کرمان زیاد است اما بخش خصوصی واقعی در رمشک(نقطه محروم در جنوب کرمان) کارخانه زده است.

وی با اشاره به اینکه معدن، کشاورزی، گردشگری، انرژی خورشیدی، اقتصاد دانش بنیان و مردم، گنج‌های استان کرمان هستند، تصریح کرد: در اقتصاد دیجیتال ظرفیت‌های ویژه‌ای داریم و استان نیازمند آزمایشگاه هوش مصنوعی است.

حجت الاسلام محمد صباحی خطیب جمعه موقت کرمان نیز در این جلسه ضمن بیان اینکه رکن اصلی ایمان، توکل است، افزود: توکل یک روحیه برگرفته از ایمان به خدا و یک حالت روحی است و هر چه عمیق تر باشد، تن دادن به سختی‌ها و مشکلات هم بیشتر خواهد بود.

وی اظهار کرد: روحیه توکل محقق نمی‌شود مگر اینکه ایمان به خدا را در خودمان تقویت کنیم و در صورتی که توکل افزایش یابد، ترس و دودلی از بین می‌رود.

صباحی با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، بیان کرد: ماه رمضان فرصت تقویت ایمان است و باید خودمان را تقویت کنیم.

به گزارش ایسنا، غلامرضا سالاری سرپرست جدید معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان نیز در این جلسه گفت: از مدیریت علمی، برنامه‌ریزی هدفمند و همکاری همه جانبه باید برای رفاه مردم، توسعه پایدار و اشتغالزایی بهره ببریم.

وی با برشمردن ظرفیت‌های استان در حوزه‌های مختلف افزود: کرمان باید مرکز فرآوری، ارزش افزایی و اشتغال پایدار باشد.

سالاری ادامه داد: استان کرمان باید به قطب گردشگری و سرمایه‌گذاری در کشور تبدیل شود. تقویت زیرساخت‌ها، جذب سرمایه‌گذار و تسهیل فضای کسب و کار از مهمترین اقدامات است. ضمن اینکه توسعه اقتصادی با شفافیت، همدلی و حرکت در مسیر برنامه‌ریزی شده، ممکن است.

همچنین مرضیه مهدوی سرپرست جدید معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان در این جلسه از اعتماد استاندار برای سپردن پست‌های مدیریتی به بانوان قدردانی کرد و در ادامه گفت: کرمان با ترکیبی از ثروت‌های طبیعی، پیشینه تاریخی و موقعیت استراتژیک در پس‌کرانه‌های مکران، می‌تواند به یکی از موتورهای محرکه اقتصاد کشور تبدیل شود. 

وی افزود: به زودی سند تحرک‌بخشی توسعه استان در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت ارائه می‌شود و انتظار استاندار و معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری بر همکاری همه جانبه دستگاه‌ها برای تحقق اهداف این سند و توسعه همه جانبه استان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar

باسلام اول میدان ارگ رابازگشایی کنین، بزرگترین نقطه گردشگری کرمان میدان تاریخی ارگ وبازاربزرگ است که متروکه شده است.