به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر تهران در جلسه نوبت صبح شورای شهر تهران بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری تهران را روی میز بررسی خود قرار دادند.
محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در مورد بودجه سال آینده شهرداری تهران، گفت: ما بودجه ۲۲۵ هزار میلیارد تومانی شهرداری تهران را به کمیسیون تلفیق بردیم که مقرر شد ۵ همت بودجه به مترو و اتوبوس اضافه شود و ۱۷۰۰ میلیارد تومان نیز در مورد فضای سبز و آبیاری اختصاص داده شد که سپس سقف بودجه ۲۳۱ هزار و۷۰۰ میلیارد تومان به نتیجه رسید.
آخوندی در تشریح هزینه کرد درآمدهای اختصاصی با بیان اینکه بهای خدمات ایمنی و آتش نشانی باید بدون دخل و تصرف به سازمان آتش نشانی برگردد و به خرید تجهیزات و ساخت ایستگاه ها هزینه کند، تصریح کرد: در مورد درآمد توسعه حمل و نقل ریلی نیز بعد از واریز به خزانه شهرداری ۱۰۰ درصد به حساب مترو برگردد و آنها نیز می بایست باید پول مذکور را صرف توسعه خطوط کنند.
وی با بیان اینکه شب گذشته در کمیسیون تلفیق مقرر شد که تا پایان ماه هشتم بایستی کل بودجه تملک سرمایهای به شرکت مترو تخصیص داده شود تا صرف تکمیل خطوط کند، گفت: شهرداری تهران موظف است درآمدهای جرایم راهور را صرف خرید و توسعه دوربینهای ترافیکی کند.
به گزارش ایسنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران نیز امروز به همراه معاون مالی شهرداری در جلسه علنی شورای شهر تهران حضور پیدا کردند.
در ادامه میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران با قرائت تبصرههای بودجه بیان کرد: به شهرداری تهران اجازه داده میشود در تفاهم با وزیر نیرو در راستای تکمیل شبکه فاضلاب و تأمین آب فضای سبز نسبت به اجرای تهاتر اقدام کند.
پیشنهاد پرداخت دیون بعد از ارائه لیست بدهیها، به شورای شهر تهران تا ۴۰ هزار میلیارد ریال
امانی نیز در قرائت ادامه تبصرهها، گفت: در حوزه انضباط و شفافیت مالی نیز شهرداری تهران موظف است معاملات با نهادهای دولتی و بانکها تا سقف ۱۲ هزار میلیارد ریال با احتساب ملک و سقف ۸ هزار میلیارد ریال بدون احتساب ملک را انجام دهد و همچنین شهرداری تهران موظف است برای پرداخت دیون بعد از ارائه لیست بدهیها، به شورای شهر تهران تا ۴۰ هزار میلیارد ریال با تأیید شهردار و بیش از آن با تصویب شورای شهر تهران باید باشد.
پیشنهاد اختصاص ۴ درصد از مجموع درآمدهای شهرداری تهران برای حوادث پیش بینی نشده در پایتخت
وی با بیان اینکه شهرداری تهران میبایست برای حوادث پیش بینی نشده همچون سیل، زلزله و بیماری تا سقف ۴ درصد از مجموع درآمدها برای کنترل شرایط، استفاده کنند و گزارش آن را به شورای شهر تهران ارائه کند، گفت: به شهرداری تهران اجازه داده میشود که از محل اعتبارات پیش بینی نشده در اختیار شهردار تهران در حوزه برنامه هایی که دارای ماهیت خطرزا دارند، هزینه کند و همچنین از محل بودجه نسبت به رفع خطر ساختمانهای پرخطر شهرداری تهران اقدام کند.
وظیفه شهرداری تهران برای تحقق ۷۰ درصدی سهم دولت در بازآفریتی شهری
محمد آخوندی رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر تهران نیز در ادامه قرائت تبصرههای بودجه بیان کرد: شهرداری تهران موظف است که نسبت به تحقق ۷۰ درصدی سهم دولت در بازآفریتی شهری اقدام کند و همچنین به شهرداری تهران اجازه داده میشود به منظور تحقق پذیری طرحهای مصوب همچون سیمین قلعه، گلابدره و حداقل ۵۰ درصد از درآمدهای نقد و غیر نقد برای اجرای همان طرح صرف کند.
چمران همچنین در واکنش به پیشنهاد اضافه شدن محله سنگلج و امامزاده یحیی به طرحهای موضعی در بودجه گفت: به جای قید نام محلات در کل بنویسید بافت فرسوده و تاریخی منطقه ۱۲ بشود.
امانی نیز در قرائت سایر بندهای تبصره بودجه ۱۴۰۴ شهرداری تهران با بیان اینکه به شهرداری تهران اجازه داده میشود که در صورت تحقق مازاد درآمد، برای احداث و تکمیل خطوط مترو ۶ تا ۱۰ متر تا ۱۰ هزار میلیارد ریال، احداث مرکز دیتاسنتر شهرداری به مبلغ ۵ هزار میلیارد ریال، بهسازی گلزار شهدا تا ۱۰ هزار میلیارد ریال، احداث تراموا پس از تصویب مطالعات و ارائه نتایج و تصویب در شورای شهر مبلغ ۵ هزار میلیارد ریال، توسعه زیرساختهای برقی ۵ هزار میلیارد ریال و توسعه و بهسازی زیرساختهای فرهنگی، ورزشی و اجتماعی به مبلغ ۱۵ هزار میلیارد ریال هزینه کند.
تشکیل کمیته برای بهسازی گلزار شهدا با هماهنگی بنیاد شهید
تشکری هاشمی در واکنش به این تبصره گفت: بهتر است هزینه کرد مترو برای خطوط ۶ ،۷ و۱۰ مترو باشد تا نتایج کار را ببینیم و جهشی در کار اتفاق بیوفتد و همچنین پیشنهاد میشود که بهسازی گلزار شهدا با هماهنگی بنیاد شهید بر اساس قانون باشد.
بنابراین گزارش به دلیل انتقادات اعضای شورای شهر در مورد عدم اطلاع از طرح بهسازی گلزار شهدا با پیشنهاد نرجس سلیمانی مقرر شد که کمیتهای برای بررسی طرح بهسازی گلزار شهدا تشکیل شود.
رایگان شدن هزینه درمان بازنشستگان شهرداری تهران
به گزارش ایسنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران در مورد تبصره درمان بیمه تکمیلی بازنشستگان نیز گفت: برقراری بیمه تکمیلی حذف شود تا درمان رایگان شود. اعضای شورای شهر نیز این پیشنهاد را پذیرفتند.
امانی با بیان اینکه از سال ۹۶ تبدیل وضعیت صورت نگرفته و کارمندان و پرسنل ناراضی هستند، پیشنهاد داد: پیشنهاد میشود که در حوزه نیروی انسانی بندی اضافه شود که شهرداری تهران موظف شود با اخذ مجوزهای قانونی نسبت به برگزاری آزمون استخدامی تبدیل وضعیت از قراردادی به رسمی اقدام کند که اعضای شورای شهر تهران این پیشنهاد را پذیرفتند.
زاکانی شهردار تهران در ادامه بررسی بودجه شهرداری تهران در جلسه امروز شورای شهر در مورد ایجاد پارک فناوری در تهران با بیان اینکه پارک علم و فناوری یک عنوان است که وزارت علوم مجوز آن را میدهد و در مجموعه غیر دانشگاهها نیز تنها دو سه مجموعه این پارک را دایر کردند، گفت: این موضوع در بخشی از بوستان ولایت بر اساس مصوبه کمیسیون ماده ۵ در ۱۰ درصد سطح اشغال ساخته میشود و سازمان نوسازی نیز متصدی ارائه طرح هستند؛ اما طرح نهایی نشده است و در مورد ساصد نیز باید بگویم که بخشی از ساصد متعلق به شهرداری منطقه ۱۳ شد و مابقی نیز در حال تبدیل شدن به بوستان است و حالا پولی که در بودجه درخواست شده برای بازسازی سولههای قدیمی داخل ساصد است و ساخت و ساز نداریم.
وی با بیان اینکه در ساصد آب و برق و گاز قطع است و ما نمیخواهیم کاری انجام دهیم، اظهار کرد: اساسا فقط میخواهیم سوله بازسازی شود و نمیخواهیم چیزی در آنجا بسازیم و احداثی نداریم.
مظفر در پایان بررسی ۱۷ تبصره بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری تهران گفت: به شهرداری تهران اجازه داده میشود در مورد آرای صادره ماده ۱۰۰، برای مبالغ کمتر از ۳۰۰ میلیون تومان قبل از سال ۱۴۰۰ نسبت به تقسیط اقدام کند که اعضای شورای شهر تهران این پیشنهاد را تصویب کردند.
همچنین معدنی پور پیشنهاد داد: به شهرداری تهران اجازه داده میشود که به منظور افزایش سرانه ورزشی شهر تهران نسبت به تملک املاک مورد نیاز از طریق تهاتر طبق ضوابط و سقف مجاز اقدام کند و اعضای شورای شهر تهران این پیشنهاد نیز تصویب شد.
اختصاص ۳ درصد از در آمد پرداختهای کارت بلیت برای توسعه زیرساخت کارت بلیتهای اتوبوس و مترو
تصویب تمامی تبصرههای لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری تهران با حداکثر آراء موافق در شورا
قائمی نیز گفت: از آنجایی که حدود ۴۷ درصد هزینه بلیت کاغذی صرف تولید آن میشود، پیشنهاد میشود؛ در آمد حاصل از پرداختهای کارت بلیت به میزان سه درصد صرف تأمین و توسعه زیرساخت کارت بلیت در اتوبوسرانی و مترو شود. این پیشنهاد نیز توسط اعصای شورای شهر تهران تصویب شد.
به گزارش ایسنا، پس از بررسی تبصرههای بودجه ۱۴۰۴ شهرداری تهران، در پایان تمامی تبصرههای لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری تهران با حداکثر آراء موافق به تصویب رسید.
انتهای پیام
نظرات