• دوشنبه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403112921262
  • خبرنگار : 50181

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه:

آرد بدهند، نانوایی شیفت شب را راه‌اندازی می‌کنیم

آرد بدهند، نانوایی شیفت شب را راه‌اندازی می‌کنیم

ایسنا/کرمانشاه رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه برای راه‌اندازی نانوایی‌های شیفت شب در نقاط هشت‌گانه شهر کرمانشاه اعلام آمادگی کرد و گفت: شرط اساسی این است که سهمیه آرد مورد نیاز این نانوایی‌ها تامین شود.

نوروز عزیزی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر راه‌اندازی هشت نانوایی شیفت شب در مناطق هشتگانه شهر کرمانشاه، اظهارکرد: راه‌اندازی شیفت شب نانوایی‌ها کار دشواری نیست و حتی اگر هیچکدام از نانوایی‌ها نیز در این خصوص پای کار نیایند، خود ما که اعضای هیات رئیسه اتحادیه هستیم برای راه‌اندازی شیفت شب نانوایی پای کار می‌آییم.

وی مهمترین شرط برای فعالیت شبانه نانوایی‌ها در کرمانشاه را تامین آرد آنها دانست و عنوان کرد: شیفت شب نانوایی‌ها با دو، سه کیسه آرد راه نمی‌افتد. از ساعت ۱۸ که پایان ساعت کاری خبازی‌هاست تا ساعت ۲۴ که باید شیفت شب برقرار باشد، شش ساعت است که هر خبازی برای پخت نان در این بازه زمانی بین هفت تا ۱۰ کیسه آرد نیاز دارد.

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه معتقداست، در صورتی که سهمیه آرد تامین شود، هیچ منعی برای راه‌اندازی شیفت شب در خبازی‌ها وجود ندارد.

رتبه ششم کیفیت نان را در کشور داریم

موضوع دیگری که عزیزی به آن اشاره کرد کیفیت نان کرمانشاه بود و درباره مباحثی که درباره بی‌کیفیتی نان کرمانشاه مطرح می‌شود، اظهارکرد: این موضوع را قبول نداریم، زیرا کیفیت نان کرمانشاه از بین استان‌های سراسر کشور رتبه ششم را دارد.

وی تاکید کرد: البته کیفیت نان فقط به پخت آن در خبازی بستگی ندارد، بلکه مربوط به زنجیره‌ای از عوامل است که اگر بخواهیم کیفیت نان بهبود یابد باید همه این عوامل را مد نظر داشته باشیم.

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه کیفیت گندم، نحوه تولید آرد و کیفیت آن، نگهداری گندم و آرد را از جمله عوامل دخیل در کیفیت نان دانست و افزود: خبازی‌ها حلقه آخر این زنجیره هستند.

عزیزی خاطرنشان کرد: البته با توجه به قیمت پایین نان و درآمد کم نانوایی‌ها، این امکان برای بسیاری از آنها فراهم نیست که کارگر ماهر با دستمزد بالا را برای پخت نان با کیفیت بکار بگیرند.

دردسر قطعی برق برای خبازی‌ها

وی از معضل قطعی برق نانوایی‌ها و خسارات جدی که به این دلیل متحمل می‌شوند هم یاد کرد و ادامه داد: با قطع برق، خمیر نانوایی‌ها خراب می‌شود و ناچار می‌شوند آن را دور بریزند. از سوی دیگر مردم نیز در این شرایط برای تهیه نان خود دچار مشکل می‌شوند.

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه بر لزوم تهیه ژنراتور برق برای خبازی‌های کرمانشاه تاکید و اضافه کرد: در حال حاضر خرید یک موتور برق ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان هزینه دارد که بسیاری از خبازی‌ها توان پرداخت این رقم را ندارند.

عزیزی خواستار در نظر گرفتن تسهیلات برای خرید موتور برق از سوی نانوایی‌ها شد و گفت: باید تدابیر لازم برای تامین سوخت ژانراتور برق خبازی‌ها نیز در نظر گرفته شود.

به گفته عزیزی، در حال حاضر از حدود ۱۲۰۰ نانوایی شهر کرمانشاه تنها حدود ۲۰۰ نانوایی ژانراتور برق دارند و باید هزار نانوایی دیگر نیز ژانراتور تهیه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha