به گزارش ایسنا، سرهنگ فیروز کشیر در توضیح بیشتر گفت: بر اساس قانون، پلیس راهور میتواند بازرسان نامحسوسی که از مردم عادی هستند؛ اما دارای حداقل مدرک کارشناسی باشند و دوره آموزشی نیز گذرانده باشند؛ انتخاب کند که به پلیس در تشخیص تخلف و صدور قبض جریمه توسط ماموران راهور کمک کنند. در واقع مردمی که دلشان برای هم نوع خود می سوزد و میخواهد شهر ایمن تری داشته باشند میتوانند در این طرح شرکت کنند.
وی افزود: هدف از انجام این کار، توسعه و ارتقای فرهنگ صحیح ایمنی ترافیک، ایجاد فضای ناامن برای رانندگان متخلف، ایجاد احساس مسئولیت و نقش بازدارنده در انجام تخلفات، افزایش مشارکت مردمی و شناسایی و جذب نیروهای داوطلب است.
معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: داوطلبان واجد شرایط بعد از گذراندن دوره های آموزشی و دریافت یک کارت معتبر با اعتبار یک سال، می توانند هر نوع تخلفی را که در سطح کشور مشاهده کردند، جریمه کنند.
کشیر گفت:برای جریمه کردن، یک نوع اپلیکیشن خاص بازرسان نامحسوس یا پلیس من، در نظر گرفته شده که با وارد کردن اطلاعات خودروی متخلف، میتوانند تخلف را ثبت و این جریمه به پلیس راهور، ارسال می شود.
وی افزود:این تخلفات، توسط سامانه اجرائیات، در سامانه رسمی ثبت و برای راننده نیز ثبت میشود.
معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: تاکنون دو تخلف پارک دوبله و توقف ممنوع از بیشترین تخلفاتی بودند که توسط این بازرسان به ثبت رسیدهاند.
کشیر گفت: تاکنون ۶۰۰ نفر از این بازرسان نامحسوس، ثبتنام کردهاند و تا قبل از پایان سال، این تعداد به ۱۰۰۰ نفر میرسد.
وی افزود: اگر این بازرسان نامحسوس، خودشان تخلفی انجام دهند، دفعه اول تذکر میگیرند، دفعه دوم اخطار کتبی و در مرحله آخر، کارت و مجوز آنها باطل میشود.
انتهای پیام
نظرات