• دوشنبه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۰:۱۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403112921133
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل آموزش و پرورش استان:

حضور ۲۷ هزار معلم در لرستان ظرفیت مناسبی برای مدرسه‌سازی است

حضور ۲۷ هزار معلم در لرستان ظرفیت مناسبی برای مدرسه‌سازی است

ایسنا/لرستان مدیرکل آموزش و پرورش لرستان حضور ۲۷ هزار معلم در استان را ظرفیت مناسبی برای مدرسه‌سازی دانست.

سید عیسی سهرابی شامگاه یکشنبه ۲۸ بهمن در جمع روسا و مدیران آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق لرستان از راه اندازی یک طرح برای مدرسه‌سازی در استان با استفاده از ظرفیت‌های درونی و همت معلمان خبر داد.

وی در این نشست بر لزوم تحول در سیستم آموزشی استان تأکید کرد و از آغاز پروژه‌ای جدید برای مدرسه‌سازی با استفاده از ظرفیت‌های داخلی آموزش و پرورش خبر داد.

این مسئول با بیان اینکه برای تحول باید از مدیران تحولگرا و خلاق استفاده کرد، افزود: برای پیشرفت و توسعه، انسان تحول‌خواه باید خود را با وضع موجود تطبیق ندهد، بلکه وضع موجود را به نیازهای خود منطبق کند.

وی تصریح کرد: حضور ۲۷ هزار معلم در استان ظرفیت مناسبی برای احداث مدرسه‌سازی بوده و در این طرح علاوه بر معلمان از ظرفیت خانواده‌ها و دانش آموزان برای تحول در زیرساخت‌های آموزشی استان بهره خواهیم گرفت و خود مدیرکل هم در این مسیر پیش‌قدم است.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در ادامه بر اهمیت صداقت، شفافیت و همکاری در جلب اعتماد عمومی تأکید کرد و گفت: این پروژه در کنار کمک‌های بنیادهای مختلف، می‌تواند به تحول واقعی در نظام آموزشی استان منجر شود.

وی همچنین به معلمان و مسئولان آموزش و پرورش توصیه کرد که در ارتباطات خود از اصول رهبری آموزشی استفاده کنند تا تأثیر بیشتری بر دانش‌آموزان و جامعه بگذارند.

سهرابی در پایان از همه خیرین و افراد توانمند خواست تا در این پروژه مشارکت کنند و برای ساختن آینده‌ای بهتر برای دانش‌آموزان استان لرستان، به کمک آموزش و پرورش بیایند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۱-۲۹ ۰۲:۱۹

ای کاش مدارس ما تفکیک شوند،یا مدارس پسرانه شوند یا دخترانه ،نه یک شیفت پسرانه یک شیفت دخترانه،در صورتی در مدارس پایه ابتدایی یک شیفت از کلاس اول تاسوم،ویک شیفت از چهارم تا ششم تدریس کنند