• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۶:۵۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403120100717
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل شیلات لرستان:

فاز اول مجتمع چم چیت شهرستان دورود تا پایان سال آبگیری می‌شود

فاز اول مجتمع چم چیت شهرستان دورود تا پایان سال آبگیری می‌شود

ایسنا/لرستان مدیرکل شیلات لرستان گفت: فاز اول مجتمع چم چیت شهرستان دورود تا پایان سال آبگیری می‌شود.

کیارش بیرانوند در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سازمان شیلات ایران و اداره کل شیلات لرستان در سنوات گذشته زیرساخت مجتمع چم چیت را احداث کرده بودند. زیرساخت این مجتمع تکمیل شده و دارای کانال هزار و ۳۰۰ متری بوده و با یک بند بتنی ۳۵ متری احداث شده است.

وی ادامه داد: بیش از ۱۰۰ هزار مترمکعب خاکبرداری شده و با زمینی که از منابع طبیعی گرفته‌ایم بیش از ۱۵ هکتار مساحت کلی مجتمع است.

بیرانوند عنوان کرد: فاز اول مجتمع چم چیت تا پایان سال آبگیری می شود که یک هزار و ۵۰۰ تن ظرفیت تولید دارد. ساخت فاز دوم این مجتمع در سال آتی شروع می‌شود که آن هم به همین میزان ظرفیت تولید خواهد داشت.

وی بیان کرد: این مجتمع زمینه اشتغال ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۴۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم را فراهم خواهد کرد و ان‌شاءالله بتوانیم با توجه به صنایع پسین و پیشین این مجتمع تحول اقتصادی در منطقه ایجاد کنیم.

این مسئول اضافه کرد: مجتمع چم چیت دورود با هزینه ساخت ۵۰۰ میلیارد تومانی به زودی آبگیری خواهد شد.

مدیرکل شیلات لرستان تصریح کرد: در مناطق بالادست این مجتمع، رودخانه و مزارع داریم و نیازمند یک کارخانه عمل آوری ماهی و خوراک ماهی هستیم که درآمدزا و اشتغالزا خواهد بود و با توجه به شرایطی که منطقه به لحاظ گردشگری و توریستی دارد، تحول خوبی در سال‌های آتی در این منطقه ایجاد می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha