به گزارش ایسنا، بابک محمودی در تشریح این خبر گفت: در جریان اجرای این طرح شش هزار و ۷۳۱ نفر از زائران مسجد مقدس جمکران و حرم حضرت معصومه سلام الله علیها به پستهای خدمات امداد و نجات و درمان هلالاحمر مراجعه و از خدمات نیروهای امدادی این جمعیت بهرهمند شدند.
وی با اشاره به ارائه خدمات امدادی اظهار کرد: ۵ هزار و ۱۵۵ نفر از افراد کم توان و آسیب پذیر توسط ویلچر به اماکن مذهبی توسط نیروهای هلال احمر انتقال داده شدند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: یکهزار و ۵۴۱ نفر توسط نیروهای عملیاتی هلال احمر در محل به صورت سرپایی تحت خدمات درمانی قرار گرفتند.
وی با اشاره به خدمات لجستیکی سازمان امداد و نجات اضافه کرد: ۲۱ دستگاه آمبولانس، ۲۴ خودروی کمکدار، ۱۰ دستگاه موتورلانس، ۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۴ دستگاه خودروی نجات و ۲ دستگاه خودروی ارتباطات رادیویی در این طرح بکارگیری شده است.
بر اساس گزارش سایت هلال احمر، محمودی در پایان خاطرنشان کرد: ۳۰۷ تیم عملیاتی متشکل از ۹۲۱ امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر در اجرای این طرح به زائران خدمات امدادی ارائه دادند.
انتهای پیام
نظرات