• پنجشنبه / ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۳:۵۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403112519141
  • خبرنگار : 30205

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت خبر داد

قتل یکی از دانشجویان دانشگاه تهران توسط سارقان زورگیر

قتل یکی از دانشجویان دانشگاه تهران توسط سارقان زورگیر

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت از یک فقره قتل توسط سارقان زورگیر در محدوده بزرگراه جلال آل احمد خبر داد.

به گزارش ایسنا، مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت اعلام کرد: شبِ گذشته در ساعت ۲۱ چهارشنبه ۲۴ بهمن، واحد گشت پلیس در محدوده بزرگراه جلال آل احمد نبشِ کوچه جنت با جوانی ۱۹ ساله مواجه شده که بر اثر اصابت جسم تیز به مجاری تنفسی مجروح شده است. 

فرد با همکاری عوامل اورژانس به بیمارستان شریعتی تهران منتقل شد. شخص بر اثر شدت جراحات در ساعت ۷:۳۰ صبح فوت کرد.

از همان ساعاتِ ابتداییِ حادثه پی جوییِ قتل آغاز و در تحقیقات میدانی و با بهره‌گیری از تصاویر دوربین‌هایِ مداربسته مشخص شد که دانشجویِ جوان در زمان مراجعت به خوابگاه دانشجویی در منطقه امیرآباد مورد ضربه‌یِ جسم تیز، توسط دو زورگیرِ موتورسوار قرار گرفته و سارقان در زمان ربودنِ کوله پشتی، مقتول را مورد اصابت چاقو قرار دادند.

بر اساس این خبر، در حال حاضر تیم ویژه ای در اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، تحقیقات جهت شناسایی و دستگیری عاملان این سرقتِ منجر به جنایت را در دستورکار قرار داده که به محض دستگیری اطلاع رسانی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha