• پنجشنبه / ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۳:۵۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403112519140
  • خبرنگار : 50228

جشن و سرور خوزستانی‌ها در شب نیمه شعبان 

جشن و سرور خوزستانی‌ها در شب نیمه شعبان 

ایسنا/خوزستان مردم خوزستان در شب نیمه شعبان، در جای جای استان به جشن و سرور پرداختند. 

نیمه شعبان سالروز ولادت حضرت مهدی(عج)، امام دوازدهم شیعیان، و از جشن‌های بزرگ شیعیان است؛ به همین منظور مردم خوزستان همزمان با مردم سراسر کشور در شب میلاد حضرت مهدی (عج) اقدام به برگزاری جشن، اجرای گروه سرود و نورافشانی در محله‌ها، مساجد و خیابان‌ها پرداختند. 

برپایی مواکب پذیرایی و نمایشگاه‌های خیابانی و نیز اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی از دیگر اقدامات در جشن نیمه شعبان در شهرهای مختلف استان است. 

همچنین فردا جمعه از ساعت ۱۹ جشن بزرگ خانوادگی نیمه شعبان با حضور هنرمندان و ورزشکاران مطرح کشوری و استانی در خیابان سلمان فارسی اهواز برگزار خواهد شد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha