سیدمحسن صادقی امروز (پنجشنبه ۲۵ بهمن) در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان با اشاره به اینکه در بحث فناوریهای نوین ساختار سنتی نظام اداری نیاز به تغییر دارد، اظهار کرد: کارکنان دستگاههای اجرای در برنامه هفتم توسعه ۱۵ درصد کاهش داشته است.
او با تاکید بر عدالت در پرداختها، گفت: تاکید دولت بر عدالت در پرداخت پرسنلی پایان سال در دستگاههای اجرایی است. همچنین در هزینهکرد اعتبارات تملک عمرانی به جهت حفظ ارزش پول باید تلاش کرد.
وی افزود: جذب اعتبارات ملی هر دستگاه یک شاخص برای ارزیابی عملکرد مدیران اجرایی استان است و این نکته باید مورد توجه همه مدیران قرار گیرد.
استاندار زنجان با تاکید بر بحث مولدسازی به عنوان یک منبع جدید مالی، گفت: این امر جزو مصوبات استانی بوده و لازم است اقدامات لازم در این زمینه انجام شود.
در ادامه، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان گفت: اداره کل حفاظت محیط زیست باید طبق مصوبه هیات وزیران با بررسیهای لازم، واحدهای آلاینده راشناسایی و به امور مالیاتی اعلام کند.
مسعود بیاتمنش با اشاره به بحث عوارض آلایندگی در شهرستانهایی که واحدهای آلاینده دارند، اظهار کرد: ۱.۵ درصد دریافتی عوارض آلایندگی واحد باید به امور مالیاتی واریز شود و این مبلغ بین شهرداری و دهیاری آن شهرستان تقسیم میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان با بیان اینکه سال ۱۴۰۳ عوارض آلایندگی اخذ و به شهرداریها واریز شده است، عنوان کرد: کل دریافتی شهرداریها بیش از ۸ میلیارد تومان بوده که شهرداری زنجان ۸ میلیارد تومان دریافت و در نگهداری و توسعه فضای سبز و توسعه پسماند سایت مهتر هزینه کرده است.
وی افزود: شهرداری نیکپی ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، شهرداری آببر ۵ میلیون تومان، شهرداری خرمدره ۵۸۵ میلیون تومان و شهرداری سلطانیه ۳۸ میلیون تومان دریافتی داشته است.
در ادامه مدیرکل راه وشهرسازی استان زنجان با اشاره به اینکه تهیه و بازنگری طرح جامع - تفصیلی شهر دندی توسط مهندسان مشاور به طور کامل تهیه و طرح پیشنهادی آن ارائه شد، اظهار کرد: با احتساب جمعیت ۵ هزار و ۸۳۷ نفری برای سال پایه ۱۴۰۰ نرخ رشد ۳.۱۷ درصدی برای دوره ۱۵ ساله در شهر دندی برآورد شد.
جعفر قزوینیان با اشاره به اینکه مساحت شهر دندی ۷۳۷ هکتار افزایش پیدا میکند، عنوان کرد: با توجه به نظرات کارشناسی، محدوده پیشنهادی شهر به مساحت ۱۵۴ هکتار و نقشه کاربری اراضی پیشنهادی شهر دندی مورد تصویب قرار گرفت که بر این اساس حریم پیشنهادی شهر به مساحت ۷۳۷ هکتار افزایش پیدا میکند.
او با بیان اینکه با در نظر گرفتن افزایش محدوده این طرح نسبت به طرح قبلی که صرفا بر روی اراضی مستثنیات است، بیان کرد: مقرر شده است بعد از تصویب طرح نهایی، ادارهکل حفاظت محیط زیست استان زنجان نسبت به انجام فرآیندهای مرتبط با خروج محدوده شهری مصوب از اراضی حفاظت شده انگوران اقدامات لازم را تا کسب نتیجه نهایی انجام دهد.
انتهای پیام
نظرات