• چهارشنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۲:۲۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403112418537
  • خبرنگار : 50649

معاون استاندار:

بانک‌های فارس فردا طبق روال عادی فعالیت می‌کنند

بانک‌های فارس فردا طبق روال عادی فعالیت می‌کنند

ایسنا/فارس در پی انتشار خبری به نقل از مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس، مبنی بر تعطیلی بانک‌های استان در روز پنجشنبه، معاون استاندار اعلام کرد که بانک‌ها در روز ۲۵ بهمن مطابق روال عادی فعالیت خواهند داشت.

امین کهوا در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اعلام این مطلب گفت: به طور کلی روزهای پنج‌شنبه هر هفته ادارات استان فارس به صورت دورکار فعالیت می‌کنند و بانک‌ها هم مطابق روال همیشگی فعالیت دارند و در روز پنج‌شنبه (۲۵ بهمن‌) هم فعالیت به همین صورت خواهد بود.

وی با بیان اینکه در روز پنجشنبه تعطیلی نداریم و تنها دستگاه‌ها دورکار هستند، افزود: ستاد مدیریت بحران استانداری برای روز پنجشنبه تعطیلی اعلام نکرده است که بخواهیم جایی را تعطیل اعلام کنیم.

معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری فارس بیان کرد: با شورای هماهنگی بانک‌های استان فارس صحبت‌های لازم انجام شده است تا بانک‌ها فردا فعالیت داشته باشند.

به گزارش ایسنا، ساعتی پیش، غلامرضا غلامی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس در گفت‌وگو با ایسنا خبر از تعطیلی بانک‌های استان در روز ۲۵ بهمن داده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha