• چهارشنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403112418293
  • خبرنگار : 50676

واژگونی خودروی سواری ۵ مصدوم و یک کشته داشت

واژگونی خودروی سواری ۵ مصدوم و یک کشته داشت

ایسنا/خراسان رضوی مسئول روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌ حیدریه گفت: واژگونی خودروی سواری در مسیر تربت‌ حیدریه به گناباد پنج مصدوم و یک کشته داشت.

محمدرضا صباغی از تصادف یک خودروی ال ۹۰ در ظهر امروز ۲۴ بهمن‌ خبر داد و گفت: این حادثه در ۱۰ کیلومتری بعد از سه‌راهی شادمهر رخ داد که بعد از تریاژ تلفنی انجام شده دو پایگاه اورژانس شادمهر و عبدل‌آباد به محل حادثه اعزام شدند.

وی از انتقال تمامی آسیب دیدگان به بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین (ع) خبر داد و افزود: با توجه به گزارش کارشناسان عملیاتی فوریت‌های پزشکی این سانحه پنج مصدوم برجا گذاشت و به دلیل شدت جراحات وارده یک نفر در دم جان خود را از دست داده است.

به گزارش ایسنا به نقل از اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌ حیدریه، مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌ حیدریه دارای ۲۳ پایگاه اورژانس، یک دستگاه موتورلانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و دارای مرکز ارتباطات و هدایت عملیات و مرکز پایش مراقبت‌های درمانی فعال است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha