• سه‌شنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۲۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1403112317188
  • خبرنگار : 71460

پسیرو در یک قدمی نیمکت کایسری

پسیرو در یک قدمی نیمکت کایسری

ژوزه پسیرو در آستانه نشستن روی نیمکت کایسری اسپور قرار دارد.

به گزارش ایسنا، ژوزه پسیرو سرمربی پرتغالی به دنبال بازگشت به دنیای مربیگری است و در آستانه امضای قرارداد با تیم ترکیه‌ای کایسری اسپور قرار دارد.

پسیرو ۶۳ ساله مربی باتجربه‌ای است که سابقه حضور در باشگاه‌ها و تیم‌های ملی سراسر جهان را دارد. او اخیرا در تیم ملی نیجریه حضور داشت و در تیم‌هایی چون اسپورتینگ، پورتو، براگا و الهلال نیز کار کرده است.

چالش‌های کایسری اسپور

کایسری اسپور به دنبال تثبیت موقعیت خود در سوپرلیگ و در نهایت رسیدن به نیمه بالای جدول است. تجربه ژوزه پسیرو می‌تواند عامل تعیین کننده‌ای در ایجاد ثبات برای این تیم ترکیه‌ای باشد.

او مربی شناخته شده‌ای در قاره آسیاست به طوری که هدایت تیم‌های الهلال عربستان، الاهلی مصر، الشارجه و الوحده امارات و همچنین تیم ملی فوتبال عربستان و ونزوئلا را در کارنامه دارد.

علی کریمی و سید مجید حسینی دو بازیکن ایرانی هستند که در لیگ ترکیه برای کایسری اسپور بازی می‌کنند. کایسری‌اسپور با ۲۰ امتیاز در رده شانزدهم جدول رده‌بندی لیگ ترکیه قرار دارد. طی روزهای گذشته نام پسیرو به عنوان یکی از گزینه‌های سرمربی‌گری در استقلال مطرح شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha