• یکشنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۸:۴۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403112116192
  • خبرنگار : 50649

بانوان جودوکار آباده فاتح رقابت‌های کاتا قهرمانی استان فارس شدند

بانوان جودوکار آباده فاتح رقابت‌های کاتا قهرمانی استان فارس شدند

ایسنا/فارس مسابقات جودو بانوان استان فارس در بخش ناگه نو کاتا به‌مناسبت دهه فجر برگزار و تیم شهرستان آباده فاتح این رقابت‌ها شد.

این مسابقات با حضور هفت تیم از شهرستان‌های شیراز استهبان فسا و آباده در سالن تختی شیراز برگزار شد.

در رده سنی بزرگسالان تیم آباده با ترکیب نگین نعمت الهی و زهرا طهماسبی موفق به کسب مقام اول شد.

تیم‌های شیراز با ترکیب فاطمه علیزاده و فرزانه علیزاده و فسا با ترکیب زهرا جوکارو نازنین زهرا باغبانی، مقام‌های دوم و سوم مسابقات را به دست آوردند.

در رده سنی زیر ۱۵ سال نیز تیم استهبان با ترکیب باران ستارزاده و نفیسه ذبیحی‌نژاد حائز مقام اول شد و تیم ب استهبان با ترکیب زهرا سادات موسوی و نرجس احمدی مقام دوم را به دست آوردند.

خدیجه شاهسونی، زهرا واقفی، زهرا حسنی، سلیمه صنعتی و لاله سلیمانی قضاوت این دوره از مسابقات را برعهده داشتند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی ورزش و جوانان فارس، این رقابت‌ها با نظارت خدیجه شاهسونی، مسئول کمیته کاتابانوان استان برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha