• یکشنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1403112115661
  • خبرنگار : 71518

هم‌ بازسازی، هم برگزاری مسابقات؛

با دستور وزیر ورزش استقلال و پرسپولیس در آزادی بازی می‌کنند

با دستور وزیر ورزش استقلال و پرسپولیس در آزادی بازی می‌کنند

وزیر ورزش و جوانان دستور داد بازی‌های دو تیم پرسپولیس و استقلال در لیگ به میزبانی ورزشگاه آزادی برگزار شود.

به گزارش ایسنا، بعد از بازگشایی مجدد ورزشگاه آزادی، مسئولان این ورزشگاه اعلام کرده بودند که صرفا بازی‌های مهم و ملی در این ورزشگاه برگزار می‌شود و به خاطر این موضوع استقلال و پرسپولیس نمی‌توانند در همه بازی‌ها از رقبای خود در ورزشگاه آزادی میزبانی کنند.

حالا با توجه به حساسیت لیگ ‌و نیاز دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به استفاده کامل از شرایط میزبانی، وزیر ورزش و جوانان دستور داد بازی‌های این دو تیم در ورزشگاه آزادی برگزار شود.

این در حالی است که طبق دستور احمد دنیامالی، بازسازی دیگر بخش‌های ورزشگاه آزادی، طبق جدول زمان‌بندی پیش خواهد رفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۱-۲۱ ۱۷:۳۳

چون تاج میبینه برای استقلال زیاد مهم نیست کجا بازی کند تمام توانش را برای از دست دادن امتیاز در پرسپولیس بکار گرفته تا دین خودشو به تراکتور وسپاهان ادا کند .عجب روزگاری داریم تجربه میکنیم .