• یکشنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1403112115651
  • خبرنگار : 71584

تدوین سالنامه آماری و شاخص‌های وضعیت زنان و خانواده

تدوین سالنامه آماری و شاخص‌های وضعیت زنان و خانواده

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری از تدوین سالنامه آماری زنان و خانواده و فصل‌بندی آن در حوزه‌های مختلف اشتغال و کار، بهداشت و تندرستی، حمایت‌های اجتماعی، فرهنگ و مشارکت اجتماعی خبر داد.

به گزارش ایسنا، بهناز موحدی با اشاره به جایگاه اجتماعی زنان پس از انقلاب اسلامی، اظهار کرد: محور اصلی فعالیت‌های این معاونت براساس دستور ریاست‌جمهوری، تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه است.

وی افزود: در این برنامه، بر سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری که شامل تحکیم خانواده، رفع موانع رشد و شکوفایی زنان است، تاکید شده و بر همین مبنا در فصل شانزدهم برنامه هفتم توسعه که شامل حوزه جمعیت، زنان و خانواده است، یک سنجه عملکردی تعریف کرده که در آن تحکیم بنیان خانواده، کاهش سن ازدواج، افزایش ازدواج‌ها، کاهش طلاق و آسیب‌های اجتماعی مربوط به حوزه خانواده و ارتقا مهارت‌های شغلی زنان تعریف شده است.

موحدی معتقد است: معاونت زنان و خانواده برای رصد درست این حوزه، شاخص‌های وضعیت زنان و خانواده را تدوین و مشخص کرده و براساس آن سامانه‌ای به‌روز ایجاد شده که البته در اختیار عموم قرار ندارد و فعلا در سطح شبکه دولت تعریف شده است.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: برای قرار گرفتن این آمارها در اختیار عموم، سالنامه آماری زنان و خانواده تدوین شده که در هفته‌های آتی چاپ و در اختیار عموم قرار خواهد گرفت و در حوزه‌های مختلف اشتغال و کار، بهداشت و تندرستی، حمایت‌های اجتماعی، فرهنگ و مشارکت اجتماعی فصل‌بندی شده و آمارها از مرکز آمار و دستگاه‌هایی که آمار ثبتی داشتند، احصاء و در این سالنامه قرار داده شده است.

موحدی که در برنامه‌ای رادیویی سخن می‌گفت، ساماندهی، یکپارچه‌سازی و اعتبارسنجی مراکز مشاوره خانواده را یکی از تکلیف‌های معاونت برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت زنان و خانواده نهاد ریاست‌جمهوری برشمرد و خاطرنشان کرد: ارتقای مهارت‌های شغلی در راس فعالیت‌های نهاد قرار دارد و به دنبال آن است که زنان بتوانند به بازار کار دسترسی داشته و در هر بخش آن فعال باشند. همچنین آشنایی با مهارت‌های فناورانه و نوین و تقویت استارتاپ‌ها و زیرساخت‌های شتاب‌دهی برای کسب مهارت و حضور فعال زنان در این عرصه از دیگر محورهای فعالیت این نهاد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha