• شنبه / ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۸:۴۴
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1403112015261
  • خبرنگار : 30196

روانخواه: تا هفته آخر می‌جنگیم

روانخواه: تا هفته آخر می‌جنگیم

سرمربی تیم فوتبال هوادار گفت: در بازی‌ خانگی برابر ذوب‌آهن می‌توانستیم به پیروزی برسیم و خداراشکر امروز هم توانستیم آلومینیوم را شکست دهیم. تا لحظه آخر برای بقا در لیگ می‌جنگیم.

به گزارش ایسنا، تیم فوتبال هوادار امروز ۲۰ بهمن در ورزشگاه دستگردی به مصاف آلومینیوم رفت و با نتیجه دو بر یک به برتری رسید.

امید روانخواه سرمربی هوادار پس از این پیروزی اظهار کرد: از مدیرعامل باشگاه و علی جوادی (مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران) تشکر می‌کنم که امروز در کنار تیم بودند و نشان دادند که این تیم تهرانی برایشان مهم است. از کسی گله ندارم ولی باید بگویم به عنوان سرمربی کمترین نقش را داشتم و بیشترین نقش را باشگاه و بازیکنان داشتند. همکارانم می‌دانند که تحویل گرفتن تیم با این شرایط امتیازی سخت است. تاکنون تیمی نبوده که در نیم فصل شرایطش به گونه‌ای باشد که جامعه فوتبال در مورد آن ناامیدانه صحبت کنند. 

او ادامه داد: در چهار هفته ابتدایی از نیم فصل دوم بازی سخت برابر تراکتور داشتیم. تنها چیزی که من را خوشحال می‌کند این است که در بازی‌ خانگی مقابل ذوب‌آهن می‌توانستیم برنده باشیم و امروز آلومینیوم را بردیم. ۶ یا ۴ امتیاز در بازی خانگی در نیم فصل خوب است و تنها هدفم این است که بازیکنان را با انگیزه و انسجام بالا نگه دارم. مدت‌ها بود که رختکن ما یک بر صفر جلو بودن را تجربه نکرده بود. اینکه در دقیقه ۳ به گل اول برسیم و۹۰ دقیقه بخواهیم با استرس از نتیجه ارزشمند حفاظت کنیم، سخت است. به بازیکنان خسته نباشید می‌گویم و  اینکه در دقایق پایانی گل مساوی را دریافت کردیم و پس از آن گل برتری را به ثمر رساندیم برد را  دلچسب کرد.

روانخواه عنوان کرد: تمام تلاشمان این است که در ادامه لیگ بتوانیم زودتر از این شرایط بیرون بیاییم و تا هفته آخر لیگ برتر برای بقا تلاش می‌کنیم. از مسئولیت چالشی‌ای که قبول کردم لذت می‌برم. من جوان‌ترین مربی لیگ برتر هستم. اگر  فوتبال برای آدم‌هایی که حرفشان شنونده دارد، خوب است به تیمی که پاک و صادقانه کار می‌کند و با کمترین بودجه در مسابقات شرکت می‌کند، احترام بگذارند. امیدوارم بتوانیم با نتایج خوب احترام بیشتری به دست بیاوریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha