کوشکی امروز (۲۰ بهمن) در بازدید از غرفه عرضه مستقیم سیبزمینی در سنندج اظهار کرد: خوشبختانه با مصوبه کارگروه تنظیم بازار استان و ورود به موقع تعاون روستایی به بازار و عرضه مستقیم سیب زمینی به قیمت حدود ۳۰ هزار تومان، قیمت این محصول در شهرستان سنندج تثبیت شد.
وی عنوان کرد: اتحادیه تعاونیهای روستایی استان با ایجاد ۴ غرفه در روستا بازار و ۵ غرفه در سطح شهر سنندج باعث کاهش قیمت سیب زمینی در سطح شهرستان شد.
کوشکی افزود: در راستای کنترل قیمت، با تصمیم کارگروه تنظیم بازار از امروز ۲۰ بهمن ماه با کاهش ۱۰۰۰ تومانی، هر کیلو سیب زمینی در تمام غرفه تعاون روستایی به مبلغ ۲۹ هزار تومان برای هر کیلو به شهروندان عرضه میشود.
مدیر تعاون روستایی کردستان گفت: تعاون روستایی به عنوان یک نهاد بزرگ مردمی همواره آماده ارائه خدمت به مردم عزیز بوده و بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته و همکاری و همیاری مسئولان استان، در روزهای آتی با عرضه بیشتر سیب زمینی شاهد کاهش قیمت در بازار خواهیم بود.
انتهای پیام
نظرات