• شنبه / ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403112014651
  • خبرنگار : 50232

انفجار گاز در اهواز ۵ مصدوم بر جا گذاشت

انفجار گاز در اهواز ۵ مصدوم بر جا گذاشت

ایسنا/خوزستان سخنگوی اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از مصدوم شدن پنج نفر در حادثه انفجار گاز و تخریب در یک مجتمع مسکونی در اهواز خبر داد.

عارف شرهانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ساعت ۷:۴۲ امروز (۲۰ بهمن‌ماه) از طریق تماس با سامانه ۱۱۵، موضوع انفجار و تخریب طبقه سوم یک مجتمع مسکونی هشت واحدی در خیابان مهرگان ۷ منطقه سپیدار اهواز روبه‌روی بیمارستان امیرالمومنین اطلاع‌رسانی شد.

وی با اشاره به اعزام دو دستگاه آمبولانس ۱۱۵ به محل حادثه افزود: در این حادثه پنج نفر شامل یک پسربچه یک ساله، دو مرد ۶۰ و ۶۴ ساله، و دو زن ۴۴ و ۲۳ ساله مصدوم شدند.

سخنگوی اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: سه مصدوم این حادثه به علت سوختگی به بیمارستان آیت‌الله طالقانی اهواز و دو مصدوم به علت تروما به بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز انتقال یافتند. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha